(EdUHK)教大討論區

1001 回覆
18 Like 18 Dislike

拜了

再拜

繼續拜

拜EdU offer神
求真真正正比Offer
得個Submitted既status 好冇安全感
求真真正正比Offer
得個Submitted既status 好冇安全感

仲未轉submitted......

再拜

繼續拜

拜EdU offer神

再拜

繼續拜

拜EdU offer神

個CGPA升得個少少
無啦無啦

再拜

繼續拜

拜EdU offer神

拜拜edu offer god
每日一拜edu offer god
又一個朝早,
大家今日同聽日都應該唔洗咁期待喇, 紅假, admission office放假(?
但都照求
教大Language studies (English Major) Offer
ece hd plzzzz
有冇20in psycho轉左status或者收到email?

我問左office,佢話psycho七月中先會再派

咁reg day嗰d係幾時? 七月尾要交year2學費

Reg day都係七月尾丫,所以七月中應該會派最後一轉offer

聽人講上年8月仲收到 edu history offer

等得好辛苦
求下你今日收我喇
比我放下心頭大石
唔洗日日心掛掛
真係好辛苦

其實你今年yr 幾?

Year 1
有冇20in psycho轉左status或者收到email?

我問左office,佢話psycho七月中先會再派

咁reg day嗰d係幾時? 七月尾要交year2學費

Reg day都係七月尾丫,所以七月中應該會派最後一轉offer

聽人講上年8月仲收到 edu history offer

等得好辛苦
求下你今日收我喇
比我放下心頭大石
唔洗日日心掛掛
真係好辛苦

其實你今年yr 幾?

Year 1

以為你yr 2先咁急
拜一拜Edu offer god 我都係日日諗住依件事 好頹
再拜edu psycho offer god
已經過左10日啦 求offer god賜我一個offer
Special education 係咪已經收夠人啦

收夠人都可能有人放 唔好灰
每日一拜offer神

收夠人都可能有人放 唔好灰

希望啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞