(EdUHK)教大討論區

1001 回覆
18 Like 18 Dislike

有無interview

submitted只喺指你已提交申請,不是出offer

我喺selected to interview轉咗做submitted

咁似喺in完未出比你啵

我呢幾日先轉

有interview 我報左2科 2科都轉左 都未有offer

幾時轉 咩科

In完就轉 lse and gcs
請問如果interview 完 仲未有消息 咁可唔可以打去問下自己係咪係waiting list 同埋 開始派offer 未?

可以,打去教務處
但答唔答你就睇你好唔好彩

我打過 佢叫我等 如果開學都未有就係冇offer 屌佢老味
運動科學呢科好唔好 出路大唔大

近來香港多左好多體育工作機會,而且呢科大部分都去考警

警犬 不了 呢科有無ocamp

有,無記錯喺SSC,而且多女
reg day著得好睇D, fb,whatsapp都換張靚相,睇樣選人
請問如果interview 完 仲未有消息 咁可唔可以打去問下自己係咪係waiting list 同埋 開始派offer 未?

可以,打去教務處

咁...我祝你好運啦

可以,打去教務處

咁...我祝你好運啦

教務處係咪睇心情答人 我仲未打過去
想問BA 特殊教育出路點?見佢係non bed都覺得好虛無,好似咩都做得咁
想問咁多位in過ges同psy嘅巴絲 呢兩科interview係唔洗準備self intro?
GPA差,有interview 係咪其實都已經玩完
meet到conditional offer
想問下係咪upload返最新cgpa ,之後就等regday果d?
想問咁多位in過ges同psy嘅巴絲 呢兩科interview係唔洗準備self intro?

我之前in psy 冇self-intro,你幾時in啊

可以,打去教務處

咁...我祝你好運啦

教務處係咪睇心情答人 我仲未打過去

好random

都幾穩陣

已經轉左3個月

有無interview

我喺selected to interview轉咗做submitted

咁似喺in完未出比你啵

我呢幾日先轉

我呢幾日都有轉
有冇Whatsapp group 之類
又會用133打嚟咁過癮
讀gcs同學有福了
原來今年開始同英國york有2+2 programme
應該好快上神枱
英國york雖然二線 但ranking點都有top百幾
Social policy 全球仲要二十幾
又有飛機打

算啦....神台
有冇Whatsapp group 之類

唔好開
開完冇人係到傾 Zzz

都幾穩陣

已經轉左3個月

有無interview

咁似喺in完未出比你啵

我呢幾日先轉

我呢幾日都有轉

邊科 到依家都未有信
讀gcs同學有福了
應該好快上神枱
又有飛機打

算啦....神台

對啲1x分的同學仔好吸引架,不過呢幾年lse同gcs爭客爭得好勁係真,lse有scholarship gcs有英國u雙學位洗底

我地教育都亞洲第二 全球十三
讀gcs同學有福了
應該好快上神枱
又有飛機打

算啦....神台

對啲1x分的同學仔好吸引架,不過呢幾年lse同gcs爭客爭得好勁係真,lse有scholarship gcs有英國u雙學位洗底

我地教育都亞洲第二 全球十三

識J一定J呢個先

btw,York好野黎
LSE有排追
有冇今年入學creative art and culture and bed (VA) 既朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞