(EdUHK)教大討論區

1001 回覆
18 Like 18 Dislike
其實幼教Hd係咪多數direct offer
唔係既話Condition會係幾多
GES 仲會唔會派interview?? sem 3 CGPA 3.28, sem 4 拉返去3.35

見好多人都收到interview/ offer, 但我仲未收到, 好灰 真係好想讀呢科

cccu 社科

巴打me2
Cgpa低你少少 見好多人岩岩過3都有interview/offer
屌 希望會繼續派

利申hkcc 社科

希望巴打都可以一齊收到 interview/offer

巴打有冇諗住打電話/send email 問下?

我有呀 打過去admission問
佢話唔太清楚特定科目派interview既情況係點 我諗係佢地唔講得
希望你都早日收到 做同學

同埋我有個fd 係復活節果排就收到ges offer

巴打,我終於收到GES interview, 7月11 in ,唔知你有冇收到?
拜一拜Edu offer god

同樣拜一拜edu offer god

同樣拜一拜edu offer god

跪了
有冇人 11/7 去 in global & Environmental Studies
求Offer
想問有冇人讀緊小學常識?呢科出路如何?
有無人知bafs出路如何
想問有冇人讀緊小學常識?呢科出路如何?

小學常識 通常都要minor中文/數學
想問下正常係咪in完一星期就出offer?20號in

我好似3定4月in GES 佢5月頭先出offer比我,之前已經聽格離programme既人收到offer
有冇人知LES Reg day幾號
買咗七月尾機票
有冇人知LES Reg day幾號
買咗七月尾機票

自膠 LSE
希望女朋友入到教大 又近我屋企又近CU

我好似3定4月in GES 佢5月頭先出offer比我,之前已經聽格離programme既人收到offer

咁psycho呢?

教大都入唔到其實都真係

btw祝好運

教大都入唔到其實都真係

btw祝好運

好mean

教大都入唔到其實都真係

btw祝好運

好mean

有咩問題
我當年個分都唔夠入啦

教大都入唔到其實都真係

btw祝好運

好mean

有咩問題
我當年個分都唔夠入啦

教大收生成績其實。。
有冇人 11/7 去 in global & Environmental Studies

巴打gpa幾多
點解仲係selected for interview 架

教大都入唔到其實都真係

btw祝好運

好mean

有咩問題
我當年個分都唔夠入啦

教大收生成績其實。。

中文要5嘛
其實佢叫你UP Sem2既成績上去係咪收既機會算大
究竟psy要等到幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞