(EdUHK)教大討論區

1001 回覆
18 Like 18 Dislike

我都想問

我係direct offer。我出左final sem既unofficial 成績表 upload左。隔左兩個禮拜收到封email係話 welcome to Edu

你咩科? 係direct offer既人先會收到email?

小常 係咪得direct offer先收到我就唔太清楚

我都收到
利申irect offer

巴打都係小常?

唔喺 我bafs

巴打你有無收到信/email叫你注冊要帶啲咩未?
gcs up完transcript好耐仲未收到任何email
好今日咩都冇
等聽日
好今日咩都冇
等聽日

一樣
每日一求
Language studies (English major) year 1
Offer God
無轉過status
無轉過status

好想知Office班人返工係做咩既
每日一拜EdU offer god
想問下 in 3科 得2科叫我up transcript 係咪呢兩科有幾

同時拜一拜edu offer god
拜拜edu offer god
拜拜edu offer god

再拜edu psy offer god
Offer
拜拜offer god
non jupas已留左位,25號注冊,注冊之後有乜野日子係一定要番?

利申唔去ocamp
岩先office 打電話黎係133既

佢打黎提你去interview?

佢打黎提你去interview?

佢打黎叫我upload 有grad字既transcript上去比佢
仲唔sd confirmation email比我 雖然up晒野但一日收唔到都驚做漏野,就嚟到7號啦大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞