(EdUHK)教大討論區

1001 回覆
18 Like 18 Dislike
Language studies eng major year 1 entry
拜一拜offer god 想入edu

拜了

再拜

拜了

再拜

再拜

拜了

再拜

拜了

再拜

我唔小心打錯左一個file名
打唔打去講好...

我原本想打Semester2 result 打左做Semester2 sresult ,
我仲要係報英文, 會唔會見我打錯唔收嫁..

拜了

再拜

繼續拜
ECE HD Status 已轉

轉左做咩?
你幾時in

轉左做咩?
你幾時in

我21號
轉submitted

轉左做咩?
你幾時in

我21號
轉submitted

似大機會
聽講轉submitted多數都係收
你就好喇 . 我都係21號In 仲係selected for interiview

轉左做咩?
你幾時in

我21號
轉submitted

似大機會
聽講轉submitted多數都係收
你就好喇 . 我都係21號In 仲係selected for interiview

希望佢真係會出Offer比我
不過你唔使咁灰既 我去其他Po睇有人話快則一個星期慢則2個禮拜,Ching你可以期待下個禮拜
咁有冇19號in ges既人轉左status
每日一拜EdU offer god
咁有冇19號in ges既人轉左status

每日一拜EdU offer god
有冇20in psycho轉左status或者收到email?
有冇20in psycho轉左status或者收到email?

我問左office,佢話psycho七月中先會再派

我問左office,佢話psycho七月中先會再派

咁reg day嗰d係幾時? 七月尾要交year2學費
有無20號in el double degree既ching轉左status或者收到email 唉
如果佢無叫我upload 最新個gpa 係咪即係無機
拜一拜offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞