(EdUHK)教大討論區

1001 回覆
18 Like 18 Dislike
有冇人報bed science
竟然有教大post

大家交流下

ccan 轉咗大家樂
有無食到 ?

1/6 先轉左,我都未食,有無食評
竟然有教大post

大家交流下

ccan 轉咗大家樂
有無食到 ?

普通大家樂一間

但總好過蕭c can
竟然有教大post

大家交流下

ccan 轉咗大家樂
有無食到 ?

普通大家樂一間

但總好過c can
竟然有教大post

大家交流下

ccan 轉咗大家樂
有無食到 ?

普通大家樂一間

但總好過c can

以前都係大家樂做....
轉黎轉去兩三間...
竟然有教大post

大家交流下

ccan 轉咗大家樂
有無食到 ?

普通大家樂一間

但總好過c can

轉黎轉去兩三間...

七年前block E

年年蝕錢
竟然有教大post

大家交流下

ccan 轉咗大家樂
有無食到 ?

普通大家樂一間

但總好過c can

轉黎轉去兩三間...

七年前block E

年年蝕錢

睇黎大家都係老seafood
有冇人報bed science

唔明做咩咁多人報呢個,明明學校只會找major phy chem bio既人去教
想問下大家如果住hall夜晚個餐會點解決。係canteen食定搭車出大埔食
想問有冇報Nonjupas嘅巴打係一開始submitted到依家
好灰
點解會咁
利申:cgpa>3
想問下大家如果住hall夜晚個餐會點解決。係canteen食定搭車出大埔食

自己煮..
想問有冇報Nonjupas嘅巴打係一開始submitted到依家
好灰
點解會咁
利申:cgpa>3

你應該連waiting list都無啵

自己煮..

找女女煮埋比自己是常識吧?

自己煮..

找女女煮埋比自己是常識吧?

咁幸福!
中教yr1留名

下年?

今年
就嚟升yr2
中教yr1留名

下年?

今年
就嚟升yr2

識你
中教yr1留名

下年?

今年
就嚟升yr2

識你

你想開佢真名?

ccan 就算啦 寧願上去買嘢煮
之前住hall 都一係煮個麵加啲菜算
一係落大中食

一係落大中食

落大中都係間唔中落.. 車費來回十幾蚊..

一係落大中食

梗係跑步or單車來回啦
竟然有教大post

大家交流下

ccan 轉咗大家樂
有無食到 ?

普通大家樂一間

但總好過c can

轉黎轉去兩三間...

個根本原因係因為無其他有能力做成個canteen的供應商投標,得大家樂,城軒,嶺南樓,仲有間做甜品的入標

另一個根本問題係,ccan個廚房唔似其他u咁可以拆開,得一個大廚房同中菜廳,而又無供應商肯只係做中菜廳,變到得一間可以中標。

學校傾緊幾年後同ugc r錢拆番做三個廚房,等ccan有競爭

根本唔拆開好膠
一般中企都做唔到
UST分到好細 我覺得好好

一係落大中食

梗係跑步or單車來回啦

唔係掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞