劉仲敬對香港評論整合 (2)

1001 回覆
20 Like 11 Dislike
香港人對共產黨有抗體
對大中華冇
所以精力上係對抗大中華更重要
黨國中華同心圓

到今日仲係支持共產黨嘅可以直接叫佢仆街死啦

唔再堅持一個中國亦有一半吧

但係大部份香港人仲未搣得甩華人包袱
twitter大多數係真心膠
香港一日係支國屬地
一日都建立唔到獨立既歷史同民族認同
連係高登同連登都俾人插到阿媽都唔認得既黃世澤都識話香港獨立只會變成失敗國家,香港最好既結局係歸英
香港上層商界從開發中國既子孫飯中獲益甚大
依班人唔死,香港冇運行
5% 繼承95%
姨學文宣任重道遠
雜大大會幫香港民族主義者收佢哋皮嘅
香港民族唔能夠靠自己完成內戰,始終係民族史上既大恥辱
只係形勢比人強,冇計
姨學係by default唔會普及化
因爲入場門欄太高,只可以target少數有錢同武器既人
不過建制中人反而有幾個都有追開劉仲敬
唔係話劉仲敬對上仲有個老領導既咩
共識網收左皮
聽講係廣東葉家
唔係話國開行陳某?
佢都醒咗

應該大家都係改開派集團掛,都係聽揭師講既。因為你姨喺後期一直都係深圳活動,所以當時就傳出你姨既上頭其實係廣東葉家,如果唔係你姨冇可能發表完反動言論之後仲可以來去自如,出書亂譯騙稿費仲可以一字不改之餘兇返人出版社轉頭。
係咪袁彌昌同周顯?暫時靜係知呢兩個。

我私人估計689應該都有追開
姨學梗已經漸漸成為鍵政顯學
獻忠學最近上左端傳媒
俄羅斯或者比俄羅斯更加落後的東亞,把趕超歐美做為自己的目標,同樣是透支自己德性所不能償付的命運,注定會慘死的,具體的操作方式,其實並不重要,反正水會流到最低的地方,中間的路徑向左彎或是向右彎,關係同樣不大。這個道理一點都不比米考伯先生的理論複雜:你只要花錢比掙錢多,總會落入債務人監獄的。知識分子的理論雖然更加複雜,卻往往掩蓋、甚至歪曲了核心要點。無中不能生有這個核心,本來是愚夫愚婦都能懂,知識分子玩弄小聰明,反而誤導和坑害了包括自己在內的許多人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞