劉仲敬對香港評論整合 (2)

1001 回覆
20 Like 11 Dislike
果幾千人就係香港軍團既核心
上議院就係佢地既
其他人乖乖地返下議院慢慢選
唔需要公民多,因為人的精神面貌係靠出生的新生代+教育造成,俾放不忠成的人做公民係危害主權

再者雙重國籍方面一定要設立民主國家comittee

建立green list yellow list red list

如latvia model
忠誠 not 忠成
讓步方案咪我上面果幾種
設立一啲低級,只管福利政策既議院,比啲非公民玩
戰爭與和平一定要由返香港軍團決定
其實只要完成民族發明同埋你國返去好似九十年代獻忠遍地咁嘅狀態,我諗到時啲人會同你變晒做香港民族。
大中華膠魔力無處不在
唐元清都中伏
block 9條陸海樞紐駐馬店, 根本係共狗五毛
蚑那人最鐘意帝國主義
台灣地理位置就明顯比香港好囉, 咁仲唔夠?

btw 我真係極少喺現實遇到熱愛支那文化多於歐美日嘅local
其實你咁講又冇錯,不過以香港人現時既政治德性同組織度,恐怕好難做到你想要既效果。除非嚟一場大屠殺。同埋如果你要整咁多張list,我恐怕嗰啲被排擠出去既人恐怕唔會坐以待斃,除非你可以將香港殺到得番幾千人,如果唔係恐怕你都係要妥協一下。
所以壓制大中華思想同民族發明係必須同期進行,打破大中華魔障香港人先至可以繼續向前行。
因為啲小粉紅仲未長大
二十年後就難講
令人遺憾既係
歷史如同陰影,始終罩住我地民族
大中華思想恐怕只能壓制而不能根除
活得過戰爭先算
咁都死唔去就佩服抵了
費拉牆頭草可能上左大灣區,戰後想回家
依啲一定要堅決拒絕
咁如同加拿大建國同北美十三省獨立,絕對係件好事,駐馬店華人建國,香港民族天然邊界就自動形成
咁你就block啦,如果唔啱聽就屈人係毛既話,咁你同班黃絲有咩分別。我只不過係講咗事實出嚟。如果我咁樣都係毛既話,恐怕全香港都係五毛,使唔使全部毒氣處決,等你可以建成你心目中既美麗新香港。
呢類德性低嘅賤人, 一律打成支那豬/屈做地下共產黨, 總之就沒收財產+終生禁止入境
班友日日係門口乞食
好似國粉一樣咁煩
同意
啲資源分比有功既南亞兵團
等佢地知道加入新香港共同體,就有榮華富貴
其實唔駛沒收,強制收購就得,總之人一定唔留得
由我地呢代做起既話,應該幾代人就搞掂。愛沙尼亞人係一百年前咪又係非常親俄,到咗而家反而變咗三小國中最反俄既國家。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞