買電視機 / 換電視機 集中討論區 (49)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我估$10990
月中我買個時去過av-life 個時表示有興趣同個sales 吹左兩吹,佢話剩返幾部 (65),一出a80j就會唔賣貨,後尾去av outlet 買個sales又話要打電話睇下仲有冇,本來我都等消費券先買,當sales吹水都好,但覺得等得黎都出a80j. 遲多陣就算平又唔會平得幾多,到時冇得買仲頭痕
功能比較過之後又唔似a90j用新evo oled
自己覺得 最重要分別係hdmi 2.1 support﹐remote 發光 呢兩樣
其他可能一d小update,
但價錢差成一皮,如果唔志在既話咁不如把心一橫買a90j
出左價啦
50" $10990
btw X85J 43"都$8490,仲要乜柒都無得送
睇黎真係食硬人張燒肺卷
知唔知道邊到仲有49X8500H
唔會有了~
試下google"49X8500H"
頭幾個result有間聲稱仲有貨, $79xx
行貨黎,睇你信唔信佢
要時間等佢減, 預11月啦~
師兄有玩NAS👍
80J 50Hz vs 8500H 100Hz
其實咩時候先會睇得出個分別?
分別係咪真係差好遠呢
開個財經台, 新聞台就睇到分別
如果開埋MOTIONFLOW分別再明顯D
X80J一個星期就減
佢而家X85J個價連voucher都無張唔係幾講得通

開CCTVB 83台睇最底條bar
有開影相,有珍藏,要backup
A8h 幾錢
等巴打43X85J報告, 現在仍然未知道佢係咪IPS
R到再講
$8490我不了
熟唔熟NAS ? 唔知點解出街connect 唔到NAS
有無QN90A 用家評價
我個部自組nas 行windows
但係我通常連vpn 入返自己個network 掛network drive,或者起個ftp server 出街行
剛買咗synology 無耐,唔太識set
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞