買電視機 / 換電視機 集中討論區 (49)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁睇比較行貨無q70t 個d discount 咁多 可以買行都係一個好選擇
入門差價不大, 建議買行貨
thankyou step 巴
55真係多好多選擇
上代OLED仲平過新款LED,但睇電視多,係咪都應該揀返LED? THX
Sony XR-50X90J
$14990
Samsung 50QN90A
$14600

Sony 55吋 OLED KD-55A8H
$13880
LG 55" OLED TV BX OLED55BXPCA
$13620
Samsung 50QN90A
$14600
另外如果我自己買掛牆架,師父係咪唔會上架?只會開箱著機CHECK?
THX
YES, 原廠架先會幫你上~
Samsung AU9000 同 sony x90j 50吋比較,係咪sony好啲?
YES, 唔同LEVEL
想問下三星水機
有冇搖控有Netflix,YouTube快捷鍵 可以配返?
或者跟機果個有冇得廣東話語音 開啟?
明白 唔該師兄 想問你有冇加soundbar?
唔該step兄, A8H soundbar 有冇推介?
budget 3-5千 性價比高, 感謝
SONY HT-Z9F
$4380
用緊Z9F
如果50同55 吋邊部會抵d 比較鐘意pan記同罪大
step 兄係唔係建議sony揀返sony soundbar好啲?
師兄用後感如何?有冇加兩隻後置?
同埋見佢出左三年 諗緊黎緊會唔會出新
冇.我放房.擺唔到
YES

Hello Step 巴,$2000 筆直,呢條sound bar係咪the best ?聽歌多,間唔中睇戲,鍾意重bass
差, 最少都買Q系列
如果唔係BUDGET就買水貨HW-Q600A ($2380)
Thank you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞