覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
唔覺佢走火入魔
首歌好唔好聽就見仁見智啦
但係就種吸引力令你越聽越順耳
佢一路都好清晰自己做緊咩野
有人鍾意自然就會有人唔鍾意啦

邊個嗰期紅都會拎出俾人討論俾人bin c
但最得意係好多人睇完呢啲post
就會潛意識都覺得佢咁做人唔好
出面已經有個post撚緊啲傻仔勁認真回覆
Poki果陣又係咁
風向真係好易俾人帶起
收皮啦,唔需要你啲人生導師教我哋33
而家連佢啲fans都覺得佢幫唔落
然後你覺得啲人係鳩屌佢
然後你覺得啲人係鳩屌佢
然後你覺得啲人係鳩屌佢

係咪睇唔到呢句?
收皮啦
依家focus緊嘅係佢嘅態度
冇提綜藝幾出奇?
佢出個story亦都係講緊首歌
咁啲人咪討論佢首歌同佢story個態度囉
咩啊 連登仔唔係之後講過嘅嘢唔計㗎咩?
之前表態過64正日無表態都唔得喎
依加又接受上年講過嘅嘢啦???
加上肥仔個MV睇得出係好用心做,根本高下立見
ok咁我收返
兜你老母咩
我都覺得麻麻
係睇唔過眼你地曲解人意思
不過你地本身hater屌開就唔緊要啦
姐係淨係話193首歌難聽就無問題?
咁叫大家專注返首歌先
講真佢又唔係屌緊你 對號入座做乜
佢態度有問題咪屌佢態度囉
依家已經唔係淨係首歌有問題呀嘛
不嬲都冇問題架啦 戇鳩仔
明明保錡有版佢睇
你對號入座!
當年有睇造星1就知條友本身就on9仔黎係之前班傻鳩吹到佢有智慧又乜又柒
佢首歌真心難聽加老套,仲要唔屌得。專心做返下把位小丑算啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞