覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
爆咗post 無人開, 繼續
個人意見, 可能你當惡意批評
不過你唱歌難聽, 應該好多人都同意
呢首歌本身係自肥畀你滿足下願望
多view 只不過因為你串153同自肥爆紅
唔係因為首歌掂呀, 好明顯紅咗就唔識收, 又開始囂
花姐你今次都係害咗佢, 叫佢派台等佢以為首歌真係好掂識花姐嘅人唔該send 第一個post 同呢個post 佢睇

保錡衰咗,啲人由佢自肥同error 遊1, 2 嘅努力原諒佢
不過你error 遊1, 2 個表現可以用垃圾黎形容, 有人話曱甴爬上身已經好勁, 不過我唔覺得一個item可以抵消你2季垃圾嘅表現, 你衰咗相信唔會好似保錡咁咁快返到身
同埋講真話本身係好, 但要識得拿手捏, 你已經去到自大嘅地步, 你咪繼續keep住咁, 遲早等收皮
係得啲所謂老婆先死撐你

覺唔覺193開始走火入魔?
https://lihkg.com/thread/2563902/page/1
後生仔係係咁 唉…
慢慢佢會學識, 同一番說話, 用另一種語調講
由error遊開始認識佢同error 一直鍾意佢地成team人到依家 亦都好欣賞佢咁有guts肯公開串鳩cctvb同153
但今次真係有少少過咗火 需知呢行最驟忌就係串/得罪fans 同team嘅保錡已經有版你睇 唔係個個都好似佢咁咁好彩遇到無制限團隊呢班貴人幫佢洗底再翻身
希望如果193真係睇到呢段野嘅話真係要收收火 同埋學識點樣humble啲 好多人都想睇到更好嘅你

利申33老婆(男)
我自己都聽好多歌,其實佢呢啲真係好pop,autotune都十幾年歷史啦,無必要講到係啲咩新奇嘢喎。老實講係唔好聽,啲詞又kam。
33乖乖地做返綜藝啦,音樂真係唔係你個範。
保錡咁快返到身?樓主你個腦有事?
睇嚟要集體unfol俾啲教訓佢
因為新聞聽左,覺得同風格嘅tomfatki好聽好多,歌詞玩味性強啲。其實佢可以謙虛啲聽下人意見,敢言唔代表要夜郎自大
你睇第4幅圖就知佢唔識humble呢樣嘢
要花姐屌下佢
算啦
人地話性格不嬲係咁 唔需要你地啲人生導師係度説三道四
尤佢啦
好快搞到犯眾憎
杯193 d 廣告,廣告商唔用,拍劇無人搵

睇你仲係咪仲咁撚柒串
呢條友有病
屌哂你地老母
邊個唔撐193就唔撚係黃
你班死仆街連登仔即刻同我上youtube比like
叫人睇流行經典五十年
又係靠抽tvb水
利申:tvb d 藝人上流行經典五十年都唱得好過佢
啲fans話首歌其實呢首歌係玩野,完心願,但原來原唱者真心覺得係好聽,人地唔鍾意就係守舊
連登仔 又越屌越紅

佢首歌已經超過150萬點擊
今日先開始屌
咩越屌越紅
屌之前已經一百萬啦
Be humble please
佢好撚清楚自己定位 除左串鳩人可以make noise根本無人識佢 唯一製造到曝光率既就係抽鳩TVB水到而家批評佢唱歌都唔撚得
不過總有班妹豬同兒燈仔造就佢
得閒抽句水同成個ig都係share story成個兒燈都係post 衫爺衫爺咁排撚住隊奶袋底
Btw 又唔係樂評人 做咩要咁專業 係覺得難聽就難聽嫁啦
點解佢覺得autotune係新派野
明明autotune已經好耐
193你依首歌係難聽係時事實今次比人串咪諗下下一首點樣令人覺得好聽囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞