覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
其實覺得難聽之餘,一句老土保守怪都覺得有問題,之前講過咁一啲聽開粵曲或者古典音樂嘅後生就係咪老土保守怪?
我一開始睇自肥都係咁覺得
仲想跳過果一part
因為本身佢俾人既形象就係唱歌難聽
呢樣都係真既 造星果時真係jm9
所以睇自肥果陣覺得好老尷
之後再係YouTube聽返真係唔小心loop左
你當我冇音樂sense啦
我都係講返自己真實感受出黎
真 佢個logic有啲問題
唔鍾意autotune = 唔接受新事物 要返去睇流行經典50年
針你老母
永遠覺得人地針對/盲屌/惡意抨擊
睇你討論
盲粉仲撚好笑啦
咪一直盲撐囉 唔好停
出面已經大把post惡意抨擊同玩緊膠做9佢啦
呢個真
本身肥仔有能力同有資源去派台,好似都要幾十萬
相比之下193果首低成本製作,太早派台,同埋小眾
出現左193 能力同 音樂style 同大眾期待有落差

睇到好尷尬
193真人上連登?
呢條友根本有撚病
出面有惡意抨擊就可以忽視所有批評?咁大個人自己應該識分啦講真
證明佢份人都幾扮野囉 話就話佢真性情 但實際上係份人唔大方 上位快但都會死得快
唱歌唔掂咪玩第樣囉 有自知之明好緊要
每個人都會去到一個階段
一個樽頸位需要承認自己「真係得咁多料」
「地球唔係圍住我轉」
呢個時候人哋批評係好難接受
要自己慢慢去釋懷

但可悲嘅係193係紅咗先面對呢個樽頸位
咁咪出曬事囉

唔知今次心理學家點樣突破自己嘅心理關口呢
真心覺得193班盲粉只會令你地偶像越嚟越乞人憎
開始分唔到你地係真定曲
193過左64就咁敢言
我估花姐意思係佢會搶鏡,會諗點炒 gimmick 吸引觀眾注意,其實中㗎,只係佢唔識收啫
六四果且唔見佢咁威 依家過咗就即刻蒲頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞