覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
串153個時成班連登仔就係到撐 又唔見有連登仔話佢無禮貌
到家陣串翻你地班連登仔, 個個就玻璃心 話193變左
應該係大家唔係好清楚敢言同9upper嘅分別
串連登仔唔係唔得
佢屌票真係無理咗d喎
做左咩令你覺得佢態度惡劣?
鬧曾志偉撞啱抵制紅台tvb嘅政治潮流
唔係政治條水 佢根本紅唔起
Mirror 個班都會淪為另一班天堂鳥
雖然花姐都算易燃,但好記得佢error 遊都成日mean 到花姐真心嬲
仲有error 遊2轟花姐落水嗰次,阿B 淆底,一早放棄晒淨係企隔離嘅193 喺度笑佢仲話阿B 「垃圾中嘅懦夫,懦夫中嘅垃圾」
我係dee 哥fans 聽到都幾銀耳,懦夫得過佢咩都唔玩咩
以為自己係邊個
流行pop
加小小電子野
hiphop風格入面再加小小rap
其實呢種風格有幾新潮
193班fans唔願面對佢首歌真係難聽

唱pop又無技巧
autotune 係既,幾auto auto到live都唱唔翻出黎
hiphop rap? 拍子捉翻岩beat先講喇

其實再聽翻個位師兄講個收say yes同193首歌比較
我發現,真係唔係首歌問題
係唱個個人問題

好似我的滑板鞋咁
呢個我記得
阿dee應該有少少嬲
好似叫佢行開
如果以樓上話mkpop黎講食軟雪糕/登陸太陽都好聽過睡到三點
呢一首經典
以難聽同風趣黎講食軟雪糕又真係幾成功
至少人人都識
想當年班際基本上10班有一半都有食軟雪糕
咁佢本身個性格唔會為人設想嘛
食軟雪糕真係走得太前,如果係今時今日出道就唔同哂
Viutv 真係使好多錢 控制輿論
真係值嘅 你見mirror 同error 接幾多廣告就知
咁平心而論 食軟雪糕
個節奏好聽好多
起碼聽落唔反感
反而首睡到三點 都唔知唱緊乜
你見依家都冇報導提依件事就知背後做左好多野
其實無話好難聽
係D詞有D「是但啦算數啦唔煩你喇你唔愛我喇」咁

唔鍾意聽咪唔好俾關注佢囉
如果佢真係無料 一首兩首就會無下文啦
留得低都一定有原因
如果你咁講,即係佢本身性格乞人憎
除非你話鐘意唔為人設想嘅人
error 遊花姐屌 mike ,poki 企出來撐 mike
有啊
唔鍾意聽咪唔好俾關注佢囉

屌你班打手日撚日係到講
我唔想關注都被你被逼關注喇

唱到咁撚難聽好出黎
下面大撚把人想上你呢個位啊
檢討下喇垃圾

唱歌冇技巧,唱rap又無beat
最大獲係而家周街都播
依家係要被迫聽佢首閪歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞