覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
咁撚得閒就去savehk 日日批鬥藍artist la,成班PR上黎日日帶風向,好撚煩
193嗰啲都係藝術 好有心思地改少少嘢
達致minimalism 明嘅就明
香港地做藝人真係好
做偶像一句「我本身就係咁」就可以spin走態度太囂張嘅事實
唱得唔掂就標籤人地老土唔識欣賞

鬥黃就唔知你喺呢個post講嚟把撚 呢度冇人研究緊佢深黃定淺黃 純粹娛樂台對一個藝人嘅討論 如果負評就係分化 都幾玻璃心
你打稻草人都打得幾肉酸
幾撚低lv就入返TG圍爐算啦
平心而論 係幾得意
但唔好加件白色壽衣就ok
好失望
好多人真心為佢好
先畀啲評語 建議佢點樣改善
點知佢就話唔需要呢啲「人生導師」...

咩叫未出道前已經係咁樣講野?
咁就可以合理化?
咁只係代表佢出道以黎無進步到

雖然唔係造星1就開始鍾意佢
但都叫做鍾意左一年幾
睇住佢最近變紅 再變到咁
真係失望
不過都未去到要煮死佢 反佢
希望佢識反省

都係唔講咁多喇
廢事又被當做「人生導師」
比d PR,TVB打手批到愈黎愈少黃artist 就最好啦,係咪呀
每日上連登都係幾十個呢d post
人地一早講撚咗出道前性格就係咁
你就係都要人要謙虛要接受人哋意見先做得偶像
你唔鍾意咪咪撚聽囉
其實你個人可唔可以試多啲彭勵嘅說話,少啲做mean精批評人得唔得?
你做唔到嘅話你咪又係唔聽人意見?
咁不如你答我點解一定要謙虛同聽人意見先做得偶像先
香港地根本就係要求做artist 一定要謙虛謙卑架
有少少性格都會俾人屌
我唔鍾意咋嘛
我有話佢唔做得偶像咩?? 咩logic黎?
佢幾囂幾串都好
都一樣大把fans架啦 都一樣係偶像黎架
唔係紅色大字就代表自己岩既
你唔鍾意咪咪撚聽咪撚理佢囉
唔鍾意但又要睇佢啲嘢教佢做人,咩logic黎?
係唔使呀 我都希望佢唔好聽 希望佢可以快啲玩完轉行
呢個post唔關黃藍事
大佬我係觀眾 係咪對你偶像不滿都唔得?古往今來有邊個公眾人物係唔需要接受大眾批判?我批評完佢 佢都有得繼續做藝人㗎喎 家陣我係共產黨全面封殺佢?永遠都係嗰句「唔鍾意就咪撚聽」 屌你啦就係對個藝人有期望先有失望先想屌兩句 下下都要鼓勵係咪要講「哎呀33豬我支持你屌晒啲hater老母」?

自問我為咗認識error 當年冇睇造星1都特登開嚟睇 睇完幾十集就睇埋兩季error遊同埋自救TV再到早排晚晚趕返屋企睇自肥 難得好欣賞呢隊人但當中有成員囂到過火 我批評就係mean精?你屌我唔緊要 繼續啦 屌到你偶像流失晒啲入坑冇耐嘅支持者 得返你地TG grp成班死忠老婆就最好
有料囂下ok
問題佢真係無料
你做人生導師就岩?
唔係話viu artist就一定係PR tvb打手嘅 唔好次次都賴先得㗎
重點係 193自己都覺得自己首歌做得好好如果佢無咁自大 啲人唔會屌佢啦
你識大學邊度讀?識唔識打籃球?
我都係佢fans黎架
對佢失望唔撚得呀?而家有係咁踩佢咩?
之前一直有撐佢 鼓勵佢你唔撚知姐

193有你呢啲fans真係慘
Fans行為 偶像埋單呀
廢事同你嘈
Mirror班粉好保護自己偶像
從來唔會出公海留言
一嚟怕講多錯多
二嚟怕自己講咗啲咩會影響人哋點睇偶像

所以如果唔係去到砌佢偶像生豬肉嘅程度
都一定唔會出征
咩鬥黃post呀分化post呀
一律唔會理 等佢沉就算 費事自己嬲到失理智下留嘅言令件事更加嚴重

果然係咩偶像就有咩粉絲

#明嘅就明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞