覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
今日屌到呢到
呢單嘢唔知花姐有冇叫傳媒幫手唔好上報, 一上報我諗再多啲人屌佢
我都唔想佢影響到ERROR
希望佢以後醒醒定定
連登係小眾嘅話
TG個爛鬼group更加小
他日193比大部分人放棄嘅時候 你地依班所謂嘅老婆有份做成
依稀記得阿DEE好認真講婚姻經,仲被人stop左
保錡freestyle左首祝福歌仔
肥仔問做咩唔四個一齊講
193就係隔離屌係咪當佢係免費雞
睇到呢到超odd,覺得193係過火左
繼續呢種態度,佢遲早玩撚完
樓主就係查小欣?
都嗰頭近
其實上左報了
其實希望佢真係明抬佢同踩佢都可以係同一班人 所以唔係講野直就ok 有時真係要少少尊重
其實每個人都有權比意見 但意見呢啲野你都係有權接唔接受
今日見到193 story其實都覺得佢啲字眼有啲過火 我覺得係香港呢啲已經無咩自由嘅地方討論係ok 因為證明你有討論價值同空間改變 但真係唔好要求人都按你嗰套/明你嗰套 難聽咁講句 咁你同宜家正苦一樣 所以試下了解下人地諗法 但你改唔改變係另一回事
利申 覺得佢首歌唔難聽 就算佢今日story過左火都依然support佢 都唔想佢為人改變自己 但就要學下點表達 唔好下下唔修飾就講野 加油啦唉
保錡係衰衝動,希望雪過之後佢見到問題而改善, so far 見到係有改善嘅,希望佢 keep 住

193 係擺明有 intention 咁屌,而佢唔覺有問題
就好似佢抽返當年造星時 comment 佢乜都唔識走去發明星夢咁,以為學 Mirror 咁有 gimmick 有人支持,但佢嘅 presentation 令人覺得佢咁樣係有問題
你係咪諗得職場太美好?
簡單啲講 佢份人太自我中心
或者覺得好多嘢都好容易 開始自視過高

會覺得其實所謂專業Designer / Music Producer都係冇咩咁特別
自己都可以Handle到好多野
我認真覺得首歌係好聽
diulama叫mkpop?
有autotune?
mkpop係近一兩年boho帶起架wo ching
even之前有柒羊玩 但都冇咩人識
興起既一定係boho ypu既歌 引黎大量mk妹聽
「咁先係ERROR
人唔笑狗都吠
193應該要貼住火火個句 靚仔行騎尼有得做 係房每晚睇一次
佢一認真就柒,千其唔好認真
上得太快,個人唔夠humble就出事
串過馬撚
自大狂
其實佢靚仔咩
我覺得佢有少少鳳眼 同埋個嘴/下巴好怪
好似又突又縮咁 唔識形容
總之有啲怪
淨係拍Error遊 係得曱甴果集叫為團隊犧牲
其餘好多時間依樣唔玩果樣唔玩 好撚多藉口

相反Poki會為左拍出更多觀眾想睇嘅畫面都會頂硬上做節目效果 已經係兩個層次 (笨豬跳唔怪佢 始終有人永遠都克服唔到果下心魔 佢盡哂力唔怪佢)
我都知盲撐193 其實對佢唔好
打個圓場啫
最少 POKI 單野都冇放棄到佢,ERROR唔會放棄193既
唔係真事呀嘛
難聽怪詞但幾頂癮又上腦
mkpop阿大哥
唔係剩係autotune阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞