覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
公平d講
mirror幫dee gor拉票係明玩野
同埋後期dee gor自己都怯驚真係拎獎啦
佢謙虛唔謙虛都好,事實就係大部分人都覺得首歌係唔好聽.好似黃嘅食店都要好食先做得住咁,靠出位敢言唔可以永遠行落去lor.除非佢主力行搞笑綜藝/肯改好唱歌
193錦撚自大做乜鳩
佢係tvb打手反串

我自己都好鍾意193 同error
但無諗過佢係認真 着歌係洗腦 佢唔識唱歌我會收貨
但好聽真係稱唔上

水能載舟 亦能覆舟啊33 希望你睇到 其實你可以做fashion icon 要做歌手真係要俾多啲心機
其實唔洗教精佢窒錢入佢袋
屌撚到佢自己好不滿
自己收自己皮算
佢直頭睇唔起自己既組合
但事實上4 個之中最廢就係佢
佢得個樣有q用呀
食嗰隻蜘蛛又冇佢份 機動遊戲又話心律不整 斷手甩骹
總之咩都唔玩唔試唔做 咁不如唔好去啦
難為嗰班fans仲要幫佢兜 睇見都肉酸
男人老狗見到任何動物就喺度鬼殺咁嘈 佢自己都係動物啦佢唔驚自己?
本身去自殺森林嗰度係肥仔陪poki 去
睇死最後都係因為條粉腸冇戲份所以製作組夾硬塞佢落去陪佢
其實成班純粹盲婚啞嫁
你覺得何來有感情
仲有我極度懷疑佢根本唔驚動物,驚無鏡頭先扮驚
睇完你地講
開始覺得佢成日話自己係Mirror第13位成員係真心想
比曱甴摟到成身果度係好誇張
但只係純粹想洗底,唔會改變到我對佢睇法
poki我反而幾欣賞佢
佢知道自己廢
所以一直玩遊戲都好盡力
係盡佢能力
「肥仔」-中學識肥仔應該都知肥仔得兩種,一種好好人,一種好黑人憎 「肥仔」明顯係前者
Dee- 一早就係娛樂行業做嘢,似大哥哥
保琦-學你話齋 夠雷
193- 少爺仔脾氣
連登仔今次咁撚溫柔都唔領情,正
條友咁on9都比佢紅到真係好彩
食到而家個勢最少紅到兩年
講真睇error遊1+2,佢既存在感最低
每次既對白都係「痴撚線公司」「知我咩料啦」
其餘時間就係龜喺隊友後面乜都唔駛玩咁滯
我當佢真係唔玩得刺激野
但你地睇下最後一集食生蜘蛛環節
導演話要3個出黎食
呀Dee幾驚幾唔舒服都企出黎
然後保琦同肥仔就接住企出黎,仲話有今生無來世
呢個時候193就又係龜左喺後面,都唔知係咪男人/一team人黎
咁都咁多人鍾意係算佢好彩既,串左153就紅到最少兩年
自大

謙虛呢樣野,真係要學下姜濤,你屌完佢唱邊首歌得唔好,佢下次真係會唱番好比你聽。
193一響自大囂張 On99
連登仔就係鍾意先捧紅人
成堆tvb打手出晒黎
又係呢啲二元分法 總之對193有批評就係TVB fans就係老嘢就係老土保守怪 你地咪繼續用呢個方式幫佢催眠護航囉 就嚟打個乞嗤都比你地捧上天
Viutv pr 全面進場
一直都無聽193唱歌
連佢個名都唔知
淨係知佢身高193所以叫193
樓主講到佢咁差
搞到想聽下佢唱得有幾差
我連佢有咩歌都唔知
邊首係差都唔知
唯有遂首聽
睇下負皮 追得好貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞