覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
女主光環
佢鍾意講真話我地都係講真話,睡到三點好難聽
未必係PR
但係連登仔就好玻璃心
其實cls公司我都覺得講太多
呢啲講一兩次就搞笑
電視成日講就聽到厭
你自己追返第1個post
同埋呢個post 啲人唔係一味屌
係想佢識諗, 唔好繼續自大
autotune 冇問題,maroon 5 都會autotune
但首歌啲曲詞搞到真係唔好聽吖嘛
啱啱聽咗一次
真係幾難聽下
公眾人物原來唔關公眾事
娛樂圈人原來唔關觀眾事
食娛樂飯都唔可以俾觀眾評論
現實啲講句 佢都係賺緊我地錢咋
佢有你呢啲fans真係喊三聲
明明193屌緊啲用舊野批評新野既人
話佢屌人「覺得難聽=老土」 完全係斷章取義
鐘意咩音樂風格 口味好個人
真係覺得難聽冇問題 好正常
但個啲唔了解呢種曲風既人
用舊有pop song標準批評mkpop歌詞廢/用autotune/冇唱功 其實好無知 因為種style本身就係咁
訪問 live都講過
至於啲真係覺得難聽既人 193唔係屌緊你 唔洗對號入座
佢就係知說話威力幾強
佢之前串一兩句就令佢受歡迎
佢咪以為繼續行呢條路都會繼續受歡迎囉
Surprised +1
利申覺得首歌ok,但希望佢謙卑啲,先可以行得更遠
咁好笑?賺緊你哋錢?做咩要俾錢你唔鐘意嘅人賺啊
有真心fan 亦都有PR 帶風向
公海幾個POST 狙擊緊,仲係鬥黃呀,屌TVB 上位呀
己經冇討論到首歌

193呢首歌 真係睇住佢進步,當然仲同派台歌差得多,真係可能太早派台
humble d啦193
唔係話接受唔到auto啊
韓國玩左咁耐 邊嗰未聽過
auto都有分好聽唔好聽
就算係你auto完
都係一首膠歌

同埋你係唔識唱歌 記唔記得節目條友聽完你把聲即刻拎曬頭

收歌係比你玩膠用㗎咋
你唔係真係有料識唱歌 作詞

見好就收啦 唔好咁真心啦
佢啲隊友唔會提下佢架咩
我地係指緊公眾/觀眾/聽眾/fans/public
唔係真係particular講我自己呀

原來真係冇腦 同你偶像一樣
原來藝人係唔接受得負評 咁撚大隻字以為你有咩道理分享 以前啲藝人真係慘 走音又比人笑 戲屎又比人屌 原來一句「難聽咪撚聽」就可以spin走實力未夠嘅事實

呢到冇咩人真係理解上文下理
同埋見呢度好多 blocked users 就知咩事
首歌係一條導火線令大家見到佢嘅態度問題一言堂
一定要討論首歌?咁首歌難聽 講完。
淨係「公眾人物唔關公眾事」已經知呢條友on9
我老婆係193 fans 我地結婚前幾日專登message佢 想佢講幾句祝福說話 結果咁比佢屌返轉頭
https://lih.kg/2565340

呢條先癲
肥仔同dee起碼真係真誠多好多,提下都應該有啲改進啩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞