覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
同埋肥仔都好盡責,願意幫隊員頂危險items
例如台灣踩炭火肥仔擔心保錡抬住頂轎太重,驚佢有舊患失足所以同佢換位
係日本自殺森林又肯offer陪保錡一齊入去探險,雖然最後193都肯陪同埋肥仔肯幫手呢句被人剪左
其實poki好得意有時

佢有講過花姐error遊係佢第一個節目
所以佢好比心機做
但係出嚟效果佢覺得唔夠多人睇
連登當年好似都係得3,4個post

當你出盡200%奶力但個迴響都未如人意嘅時候
好容易懷疑自己
我肯放低身段做小丑咁又點 啲人都係唔睇
橫掂都無人睇 不如做返我鐘意嘅音樂算
心理質素唔係太好
但自肥佢真係睇得出變返好 希望keep住

仲有
佢喺自肥玩yoyo 學片石 學結他
你睇得出啲導師好鐘意佢 稱兄道弟咁
特別係結他嗰個
一定係佢份人本身唔錯先會咁

Mike導錫佢錫到佢燶
係喎
因為佢想做吳亦凡應該睇中國有hiphop 大
叫我點再聽肥袋唱呢首
溫拿,五虎嗰啲都算嘅
五虎,有幾多隻變左奶共貓
肥仔真係好好 覺得佢已經喺自己底線入面去得最盡 所以見到啲人話佢廢唔搞笑就好心噏 不過都明嘅 對比嗰期最有火最肯搏嘅poki就冇咁突出
希望四子都會好好發展 同埋畀多啲機會真係有實力嘅人 lady killa好正呀

Block
呢十個應該都起碼七八個明確奶咗 但係佢哋自己各自圍內應該係真兄弟嘅
屌你啦屌你啦屌你屌你啦屌你啦你啦~
hana醬少有嘅少女moment btw仲有鬼屋!明明dee自己都好驚但都行前保護hana醬 man到呢
佢地隊過氣老坑唔團結少少?
臨老過唔到世呀
同埋肥袋幾靚仔,係矮左d
直接話隊友身形差 唔靚仔
你哋真係唔覺得話跳唱係幫佢啲隊友完成夢想㗎咋
好過份咩

屌,覺得肥仔同dee好慘
肥仔個樣其實好得意
193本身係咁架啦,又無惡意,中意人謙虛咪去返睇TVB
幫佢刷下view先
佢粒墨好正
溫拿幾團結吖,倫伯仆街B陳友基本上係一齊奶
五虎,劉華偉仔唔使講,不過偉仔成日唔浮頭,其餘嗰三個都係會同倫伯一齊踢波
好耐之前 輸賭過view 數過50萬 有error 版
搵咁撚多陰質錢
祝佢地似肥蛆醫到窮
成班偽人都係仆街黎
負評嗰啲出嚟講吓嘢啦
我以為係疣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞