覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
終於可以係呢個po講下人話。比著之前講少少佢壞話,即刻比人屌到仆街又話打手又盛

首歌如果要觀眾用認真mode黎評價,你知我知佢d fans老婆都知,除左夠洗腦其實一無是處。 (除左d盲撐粉繼續吹棒話好聽)
你見d人對隻歌d comment,大眾唔鐘意聽咪即係唔入流囉。
當然,你可以繼續做你既小眾音樂孤芳自賞,行自己鐘意既style,懶理d唔鐘意聽既觀眾,係完全冇問題。但你有乜理由屌返大眾轉頭唔順從你既口味?

就好似你開間餐廳,d人唔鐘意食你餐廳d新派菜,搞到冇人食執笠。咁你又屌9 d人點解唔肯接受你餐廳d新派野?點解咁守舊?大佬,口味呢家野邊有分守唔守舊。個世界唔係二分化,唔係唔鐘意聽你隻歌就=要返去聽流行經典50年。你一隻歌就代表哂新派思想?仲話讀心理學,已經犯左最基本邏輯既謬誤以偏概全啦。

再舉個例,d人夠話熊仔頭youtube清泉,一直堅持自己。但你睇返佢channel,有幾條片其實都好唔入流,有d係為賣廣告而拍,9唔搭8又悶,樓下cm一樣有人屌佢回哂塘,同時亦都會有一堆人盲撐佢。但佢有冇係任何平台公開屌過d唔鐘意條片既人?

193可能會恃住自己有一班盲撐粉,點屌其他人都冇所謂。但事實係果30幾萬followers入面絕大部份都係因為153而follow佢,呢一班人唔會係盲撐佢囉。依家佢呢d唔係叫坦率,係過分自大唔肯接受人批評咋。

利申,之前一路有follow開佢ig,欣賞佢不嬲都係串,但唔知佢今次地圖炮攻擊哂所有唔鐘意佢隻歌既人做乜 不過唔會unfollow佢住
但綜藝黎講4個加埋好正
除咗尷尬兩字 我個腦都浮現唔到其他字
佢話佢有keep住學唱歌
但自肥個mv 真係 唔係睡到三點 嗰個
I want it that way嗰個
點解學咗咁耐到係咁 唔通幕後撚佢咩

2:15開始
https://youtu.be/FStowA-IRBY
153係呢行撈左咁耐…講兩句應該就不痛不癢,串人幾時都係暗串最有效
如果人地出招唔係封殺193,反而係出手招攬主動邀請佢了解tvb,咁應該就俾人讚返153大量唔小氣,193自己就兩難都唔知去唔去好
純ff
咁真係幾靚仔
邊度睇
睡到三點都算
依個真係
佢哋ig有講過 幕後已經幫佢哋tune過執過
唔明佢點解都係咁
其實想佢地認真d唱歌,畫面可以搞笑,但唱歌可唔可以認真咁唱
乜唔係專登唱到懶搞笑先咁難聽咩
首歌 melody 幾好聽,但首詞同埋佢既唱功就....
直屌TVB + 10分
開始自大 - 返10分
https://youtu.be/z7LEsG-eZuM

其實193真係有認真學唱歌,呢條片睇得出佢有進步
又唔係真係大家講到咁難聽
睡到三點首歌係用咗另一種style去演繹
大家覺得唔好聽都冇辦法,但我覺得唔應該抹殺咗佢嘅努力
啲死忠又話玩膠 ,唔使認真嘅
你咁講想逼撚死佢地?
Kidsseeghosts
ig: lilaboc193
193 好似唔知道,你又唔跳得又唔唱得
唔係比機會你入error
你根本無資格出道呀
收收皮先好無
以前啲藝人講錯一句說話就要收皮
依家啲藝人好似有無敵金身咁
連屌都唔屌得
其實講到尾咪又係雙重標準,大家都係做同一樣嘢,193屌cctvb d人就個個話男神,sub ig, 爆紅,
另一邊cctvb愛回家劇情有扮姜濤,就個個話小氣,低級,無聊....
而家最大問題人地話佢唱得難聽就叫人睇流行金曲50 年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞