覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
所以咪話你唔識又要鳩up
人地講緊歌詞簡單直白洗腦+autotune呢種mkpop
咪係近一年先興起
一語中的
就係想浪費下時間講下佢首歌好難聽
佢首睡到三點除左mv我真係睇唔明
但幾好聽曲風
歌詞都易入腦

Btw 非fans 但今鋪撐佢講既野
其實最初佢鞭返星一comment 個陣已經有d過
梁振英未上位都平反64啦
上左位就唔出聲變左支持政府 同梁振英有咩分別
成個毒撚咁
話佢唱歌唔好聽就嬲
首歌普通就話藝術 明就明懶係野
串tvb一兩次都算 次次都串埋同一樣野
講既又甩甩咳咳 4個入面佢真係最廢個個
依家串得起開結吊高黎賣
以為自己對音樂嘅影響力勁過夕爺同wyman
會推到佢哋推唔到嘅廣東話歌詞
其實佢冇錯 我如果比我簡聽舊既經典金曲/佢d垃圾歌
我一定秒選前者
何況發現 狙擊193 既post
係冇咩提 error 遊同自肥2個節目、同其他綜藝節目
明明出名就係靠綜藝
避重就輕 就只咁攻擊 呢幾樣
1.唱功差:(事實)
2.串:(佢認一直都係咁,話唔諗住改)
3.鬥黃:(俾人封左口啦)
都唔知你po呢個做乜鳩
我理閪得佢睇唔睇咩
而家係你地斷章取義 曲解人意思
大佬呀 以事論事啫
咪屈我護主 我又唔係佢啲老婆
自己作為公眾人物 有地方做得唔好 之後公眾批評佢
佢就覺得呢啲叫「無謂嘅批鬥」

淨係願意聽自己想聽嘅說話
自己唔啱聽嘅就一律覺得係針對 唔去聽唔去睇唔去接受

咁樣唔單止好難有進步
仲會好快收皮
覺得呢個講得幾好。同埋而家同嗰陣個環境差太遠了。

【突發】好青年荼毒室對近日「表態風波」嘅看法
https://lih.kg/2565226
佢尋日ig d story都夠癲
呢條片我估未必真 保持距離先
不過都係癲同極癲既分別啫
佢唔係話自己唔睇連登嫁咩
條片係經理人濟哥拍㗎。四子都有片的。
咁就當我唔識野唔識欣賞啦
佢講真話我地都係講真話睡到三點好難聽
屌 難聽咪難聽囉
咪話覺得難聽冇問題
你盲定弱智
自己上返去我第一個comment睇屌緊乜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞