覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
咁佢講野真係串呀嘛
啲3嫂不嬲喺咁 其實有時都喺講反話笑柒佢 喺估唔倒193原來咁冇自知之明 被人捧兩捧就飄曬 以前自己做乜到好掂 嗰重自卑到自大攪唔掂 希望佢之後識成長
證明咗佢主人mean其他人就得
其他人mean佢 就係惡意批評
其實autotune 唔係問題
係佢首歌真係唔好聽
不嬲都有PR打手存在 但如果因為有佢地存在而一般對藝人批評都唔比 成個娛樂台執柒咗佢啦 遲啲笑欣宜肥都係PR

今次個機會就阿3爺自己製造嘅 怪得邊個?
唔係唔比批評 但係唔代表可以鳩屌
連登有幾多真係認真批評?
193一早都講過自己唱歌唔好 所以先試其他演繹方式
然後依到繼續一堆人鳩屌話佢難聽

你地講咁耐都唔見佢ig follower有大幅度跌咪證明到有幾多係真fans囉
其他野唔講
話首歌難聽都叫鳩屌
就好似你整出來d野唔好食
講句"我一早話左我整野唔好食,咪試下整甜品,你又鳩屌話我甜品唔好食"
冷靜下諗下邊個先係鳩來得唔得
你真係on9唔係扮
如果一早話咗整野唔好試 依家想試吓整
之後你又要走去試 試完又要話難食
成件事幾無價值
除咗話難食 仲可以有好多野講
講下味道係點
同其他人整既分別係點

依d先係有意義既批評

依家個個就鳩屌首歌難聽
193解釋完佢既諗法
之後班連登仔唔理 淨係識對號入座話193屌fans
依d咪就係鳩屌囉

咪大把人講咗囉
仲比同其他人整既分別係點 唔係啲老婆叫人唔好拎佢啲新意同人比咩?
唔虛偽同感度惡劣目中無人喺兩樣野 dee哥肥仔都唔虛偽 但心態好過193好多
唔撚得呀 屌你老母
睡到三點真係好撚難聽 好撚難聽呀 屌你老母
你偶像要聽阿諛奉承既說話 fans要打飛機
就留撚返係tg gp到自己慢慢打 唔撚好放上youtube 唔好死上黎連登吹奏
大家睇到 聽到一樣可以屌你垃圾難聽
而唔係你偶像咁撚樣話人老土保守怪
佢唔痛就唔會係story講啦
來得快去得快,呢隻垃圾始終冇料,
估唔到193咁就收左皮
無talent始終無talent
其實我又覺得幾好聽唔係fans
嗱公道講句
個producer 係ok嘅
韓仔風格
但係193 啲咬字發音
Autotune 都救唔到佢把聲就知條友真係唔撚得
同埋條友做綜藝都係柒下柒下
夾硬講笑完全冇效果
仲要唔屌得
其實覺得好聽係冇問題
問題係193姐
覆埋呢段唔覆 啲死忠真係好撚煩

唔好叫你學姜濤咁高挑戰嘞 望下AK叱咤黑面又出個come on haters post都比人笑到面黃(我有份)但佢都收聲冇講啲乜 仲任由其他成員抽佢水 出首黑之呼吸用作品說話又做得唔錯 到演唱會亦做到唔錯水準 大眾咪重新接受佢囉

想反擊負評就唔係靠屌票嘅 用你實力去證明自己啦 仲有你班老婆唔該唔好再倒米 話你老公兩句就又五毛又tvb打手 十足共產黨比人屌兩句就賴美國出錢咁
大佬...你個mv周街播...
唔係我想走去試呀師兄
我作為一般聽眾只會講一般批評
普通人無咁廣泛鑑賞力
唔好聽就唔好聽,唔撚比講?
我又點樣有意務幫你分析咩位要改善?而家出埋你份糧呀?
出首歌受眾係咩人係之前要諗,甚至點應對可能嘅攻擊都係之前要諗。聽眾點樣有義務話你知點改進? 再講咁樣嘅性格,任何意義嘅批評咩都只會淪為鳩屌。點解? 你都唔覺得自己有唔妥,仲會聽得落任何批評?
我係唔識但post入面大把有心人/識音樂嘅人講過下同其他人做有咩分別啦

但好似而家咁出個story串人唔識聽,見自己fanbase擴展中覺得自己天下無敵,咁你真心覺得自己呢壇無野好挑剔當晒所有人hater都無計,性格差成咁仲有咩好講 鐘意你做綜藝果陣就唔係hater, 唔鐘意你首歌果陣就係hater總之你做乜都要吹捧就係啦

講返fans你本人,講句真係on9唔係扮去人身攻擊都唔見得係有意義批評,令人更討厭你偶像就係你作為fans係度護航嘅意義?
最無奈係睇完佢個訪問
喊哂口咁話知自己冇料仲有咁多人支持佢
好感動 好多謝大家咁
點知轉頭呢個story 完全顛覆啱啱個訪問
由謙虛 有自知之明 會感欣
變到自大 自大到屌啲唔識欣賞嘅人就係老嘢
193 你大把fans 細過你10年
Be humble la
60歲先中年
31只係青少年
見鬥黃無效就用另一招
之前d人吹捧係以為佢敢言,真係諗多咗,其實佢無論係自己人定對手都寸餐飽
佢呢種係叫做口不擇言,多過叫有guts
完全兩個樣 究竟係咩事咁假
討論區唔俾人討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞