覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
佢篇野重點係:我都未嫌組員樣柒身型差而累到佢無正經廣告 點解其他人要嫌佢跳唱唔得拖累組員

其實當初睇到呢篇野己覺得佢態度有問題 再咁落去好快跌返落嚟
節目冇問題 都係唱吓舊歌啫
我自己覺得節目嘅本意係幾好嘅
宣揚吓舊嘅廣東歌
呢個節目係cctvb嘅大家咪踩
你真係傻撚咗 拎Joji 同 193 比
好記得睇過有段error訪問 記者問佢哋覺得4個裡面邊個性格最差 三個都指向193
一開始以為實係poki 無諗過3個一致認為係193
Poki MK 仔唔識講嘢 心地應該唔差 對朋友有義氣
音樂性黎講Kris wu都高質過佢9倍
又玩
早排佢tg gp有人share 404 mv 話就黎刷到1M views
佢即刻回留意返係佢新歌宣傳期
明明無衝突

上年入坑睇佢哋tg gp講嘅嘢先知佢地真係純粹同事
唔洗ff有團魂 兄弟情
一直有留意
自救自肥 error遊全部都有睇
都幾鍾意193

其實集中一兩個po講就得
唔好比人覺得批鬥緊193
更加唔好拉到黃藍 表唔表態
因為只係以事論事 唔關政治事

首歌我第一次聽都覺得唔好聽
呢個view數純粹係因為193本人
甚至係因為自肥
咁其實都值嘅 因為193同error呢期都好紅
同埋佢哋都好努力
個mv咁出名都係對193嘅肯定

所以要搞番清楚首歌點解紅
絕對唔係因為音樂本身
唔好真係覺得首歌好掂

至於藝術方面
個人認為音樂嚟講
Juno或者王宛之呢啲先算係藝術
高深得嚟大眾又接受到
而睡到三點啲歌詞...

希望193可以謙虛啲
觀眾會冇咁反感
Fans亦都唔好盲撐
咁樣只會害死193
有無啲例子係令你醒覺佢哋只係同事
我一直以為佢哋好兄弟過mirror
On99唔好聽就唔好聽架啦
咁撚小家
仆街竟然同Joji比Papa Franku死咗都喺棺材彈返出嚟屌佢
佢喺Pink Guy時期整嗰堆膠歌已經好正
193班盲嘅老婆咪洗版咁話呢首係玩嘢歌所以係咁嘅
走去聽下人哋同樣歌詞玩嘢嘅at學下嘢啦
https://open.spotify.com/album/3l5PdpQHvUOXlq1w9PftPu?si=cOWqo979RTKlOUbUJ-c4BQ
仲要話成隊得佢一識著衫 識fashion
另外嗰三個搞到佢無得著靚靚出event
一句講晒
首歌的確唔係好聽但又未去到難聽
你唔鐘意咪唔好關注佢由得佢啲fans 打飛機 無必要瘋狂狙擊
係咪唔中意佢隻歌就係老土怪
有無必要瘋狂狙擊根本唔關任何人事
佢串成咁自然有佢串嘅後果
一切都係因果關係
點解一個咁紅咁多人鐘意嘅人會突然比人屌成咁
自己睇自己態度
唔係人吹風,唔係有人屈你
大大個你自己打嘅story係度
個作用力就係你嘅態度
反作用力就係你係大眾嘅反應到得到嘅回饋
事實上有類人就係抱住haters gonna hate 作為待人處事嘅態度,以為自己好型,其實就係自私
無論真係要對新人講祝賀嘢又好 定假設情境又好啦
一個正常人都唔應該就「新婚」呢個話題講咩結完再結啦
聽上去極度唔舒服 典型on9當有趣
佢果句「只得我著衫好睇 識fashion係唔夠 error係四人組合」
就算組員說不上靚仔都唔洗咁講野卦.............
根本成篇嘢就係佢抬高自己踩隊友
我記得Mike team都話過佢係一個好撚多藉口嘅人
從依篇真心睇到
完全無老婆敢回應依篇嘢
你又想比佢屌你做人生導師?
一開始睇error已經覺得佢好柒
成個死𡃁仔咁 睇到好尷尬
比啲盲粉造神,
係咁比高帽佢戴。
細膽 乸型 多藉口
鍾意串人但又冇料
我係真心睇完之後由頭憎到佢落尾
講真,error裡面最唔鍾意就係193
無任何技能空有外表
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞