覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
出道前已經係咁講野?
下 佢喺訪問自己話私底下好少野講 唔會咁串
不過講埋佢屋企有錢啦on9
其實好多有料嘅artist都反而唔會囂
其實你個人可唔可以試多啲彭勵嘅說話,少啲做mean精批評人得唔得?
你做唔到嘅話你咪又係唔聽人意見?
+1
從來都唔係講緊黃藍立場 係屌緊佢自大
咁又話自己不嬲都係咁講野嘅
咪on9
mirror好似193咁自大實有人出黎屌
本身mirror有花姐睇實個個都好謙卑無自大
啲小妹妹真係好terrible 係要將個偶像收入溫室唔准批評 仲要自己無啦啦主動拉黃藍嚟講再屈人鬥黃 咁打稻草人真係精彩
個P牌仔好撚癲分唔到真心定假膠
所以我咪就話你個價值觀有問題囉
點解一定要謙虛謙卑先做得偶像先
你重要話係佢fans
佢性格不嬲係咁你唔知嘅咩
同埋佢自大性格根本就係形象黎
第4張圖同濕鳩moment有咩分別
在心中,明我既就會明
唔明既bye bye唔需要你做我fans
其實你係咪睇唔明
係既193 高度真係賣點 呀仲有 好似話個人好直率 我屌啦 彈出彈入 應該岀聲嗰陣又唔岀 同埋直率同無禮貌真係一線之差
本身都想同佢理論下
發現唔得
笑下算
支持33豬!繼續每日出story屌晒負評佢嘅人!所有唔鍾意佢首歌嘅人都係老土保守怪!因為佢出道前已經係咁!好真好直率好可愛!唔欣賞33豬就要返去睇流行經典50年!

滿意未呀?
藝術人喎⋯⋯⋯⋯cls
生意人乍下話,賣哂tee
佢4個入面,最有才就肥仔
呀Dee走親民
193走下綜藝做笑丑著下靚衫
Poki除左媾到沙律之外,唔知佢有咩欣賞位
講真沙律畀佢媾到後downgrade 左
有啲artist 就係笑畀人笑嘅路線架啦
做做下又要話做藝術喎你有咩造詣呀大佬
睇下喜劇之王先啦,學人做戲
我已經分唔清你係黑粉定老婆
你癈就癈啦講嘢冇point
講真首歌麻麻啦 主要都係睇女主角

繼續努力啦 唔好咁快自滿 睇得高跌得痛
一定要揀 我prefer poki
勁多錯字應該中學都未畢業
Same feelings
銀髮手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞