覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
想睇求link

可能要開調教你error
好大塊面 但五官縮埋一舊係中間 仲要整個咁厚嘅髮型 比例差
無係鏡頭前怪責、嫌棄過其他人唔靚仔、身型差 者係心底係嫌棄 自視過高
根本唔關 autotune 問題,係首歌本身唔好聽
重有一條片,佢同衛詩雅食飯
1:50 開始一嚟就諗碟餸點樣呃人錢
連衛詩雅都覺得佢好唔好意思上佢朋友開嘅舖頭講啲咁嘅嘢
例如呢啲我覺得就顯露咗佢市儈,多過覺得佢敢言
https://www.youtube.com/watch?v=APAHszZZU_o
佢寫到嫌棄佢嘅隊友咁嘅?error 成員我都好中意wo,無左佢哋,無曬chemistry ga
// 連登嘅多謂多數連試當真都搞唔死
仲想越級挑戰搞一個新排咁紅嘅人

除非佢做咗啲比當日pk嚴重幾倍嘅事 唔係嘅話其實邊有人care //

不如講下193點破解今次關公災難
https://lih.kg/aPsDboV
193指邊個
代表作係串曾至偉同tvb個個藝員
唔係唔比批評 但係唔代表可以鳩屌
連登有幾多真係認真批評?
193一早都講過自己唱歌唔好 所以先試其他演繹方式
然後依到繼續一堆人鳩屌話佢難聽

你地講咁耐都唔見佢ig follower有大幅度跌咪證明到有幾多係真fans囉
作為公眾人物 唔接受批評同反對 你當自己好完美咩個樣成條魚咁 又冇料 就係靠串人而紅已經好撚柒成件事

真係好欣賞姜濤

姜濤以前比人屌又比tvb抽水人地都冇嬲 又謙虛又努力又後生

串人流行經典唔知幾多年 人地之前d星真係唔係靚仔靚女就係有料或者兩樣都有 你又唔靚又冇料又老比你做到星咪算好 都唔知你串人地定間接串自己

串tvb咪又係因為之前入唔到 同連登仔女敵人相同
你又小器自大 咪比到機會你囉

利申:唔睇viu同tvb 亦冇收錢踩193
當時佢指住邊個成員
指住邊個
自大、冇禮貌、串77叫有性格、真
咁柒婆都好有性格
睇咗啲stories 覺得
其實"真" 同埋"有性格" 唔等於口臭嘅.......
替他人設想, 有修養都可以好真同有性格
阿大佬 觀眾睇娛樂圈 個個都係主觀感受大於理性 係咪要逐粒音研究晒先可以批評?又唔係個個觀眾都專才 layman一句唔好聽就係咁簡單 (再利申返我自己對首歌冇咩) 而其實單純屌首歌 個討論唔會last好耐 唔啱聽自自然然會唔聽 而家個重點係佢態度令人好反感 將批評佢嘅人標籤做老土保守怪、人生導師 你覺得呢個係一個artist應有態度?張學友咁撚勁 但如果佢咁撚串我都唔會接受到 何況阿3爺只係實驗性質出首歌?鳩唔鳩屌你define啫 你唔想聽嘅 講咩都係鳩屌㗎啦

IG follower冇跌 咁代表佢忠粉夠多囉 咁我恭喜佢囉 既然連登仔咁小眾 你偶像又唔睇唔care啲負評 你地班老婆就唔好咁氣急敗壞上嚟護航啦
快啲拎支地拖出嚟拖地啦
濕撚晒啦
蔡楓樺
訪問:我咁垃圾都有人支持好感動
現實:你班老土保守怪唔接受新事物

diu exactly 假到 仲話真喎 64去左邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞