覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
777都係咁
3張啦 你以為姜B?
已經唔講佢首歌好聽唔好聽
邊有人成日掛係嘴邊話其他人柒再讚自己好靚仔

佢啲所謂幽默感下下都靠mean 人地拎返嚟嘅話其實身邊人聽得多會好un耳

正如講句no offense 再有惡意嘅笑鳩你
人地真係動火嘅話又笑人on 9 仔啲 自負撚
屌,你睇Error嘅TG hea到,講嘅所有嘢都全部面向女fans,幾乎從來唔見有同男fans交流,好似Error只係得女人睇咁
擺條link出嚟啦
同poki一樣太撚多妹妹盲粉捧到佢上天
算把啦 你地D小眾咪又係唔抵得人地紅到
之後個個出黎做人生導師
但係本身係無價值
完全中晒
睇佢個節目 都睇得出佢係呢種人
其實佢都係做返自己 講真話唔覺有咩問題
定係連登仔已經食慣屎 鐘意睇偽人?
佢果句:只得我著衫好睇、識fashion係唔夠
姐係佢覺得其他人著衫核突加唔夠潮
佢把口講野都幾撚臭
除左193其他3個其實目標都大致相同
想做真明星唱歌跳舞電影
唯獨193跳唱都唔得,唱歌佢有練,但係跳舞直頭放棄咗

睇得出肥仔係好想跳唱,啲訪問都係好無奈望住193叫佢比心機所以肥仔一直都想單飛

193呢鋪真係過咗火比位人入到
學姜濤話齋娛樂圈嘅引誘比你想像中大,希望花姐教下仔唔好淨係將重心放去Mirror
十分之期待花姐Error遊3
所以我地都係講真話
睡到三點好難聽
我地份人就係咁真
是但啦
讀埋啲野雞大學然後比人吹到好似好高學歷咁
你自己睇下首歌有幾多like幾多views先啦
小眾連登仔

護主狗 你偶像係咪又鳩屌呀
啱呀連登只係小眾
咁佢做乜咁介意班人生導師
D小眾連登仔以為自己主宰緊娛樂圈架
係佢地推咗193出黎 依加都可以踩低佢
真 連登小眾 所以193同佢班妹豬其實可以唔洗理
但又要睇又要上嚟屌 又開post撐係咩事
人格分裂?
駁唔到?
唔回應咪又係比你地班loser屈潛水
多views就一定要覺得好聽??
咁對唔住囉我係小眾
不過都係覺得睡到三點好難聽
我睇佢都係因為ar gi同呀冰
咁撚小眾就死去佢ig fb tg gp到打飛機啦
死上黎連登把撚咩
收皮啦甩P先講嘢啦
咁撚敢言咪叫佢開直播屌囉
又話唔Care 又要自成一國 但有爬出牆外
同支那有乜分別
既然都係小眾
咁做乜咁介懷先小氣?
橫掂都影響唔到佢 做乜要咁介意連登小眾點睇佢呀
都係個句評論佢首歌好撚難聽 就係loser?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞