覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
已經unfollow 咗佢
唔會走去睇佢啦
要開等其他人開
當初佢有首歌出MV,我覺得都幾好笑幾得意,但見到佢原來咁認真以為自己真係做緊藝術同埋真係好好聽我真係呆咗。
講真首歌真係一啲都唔好聽,喺段片睇完上YouTube俾咗個like就冇聽,因為真係唔係一首好聽嘅歌,純粹係之前覺得佢個人幾好支持佢。

完全唔明點解佢會覺得自己首歌係得
本身諗住去indox轟炸花姐同濟哥個ig
不過都係算鳩數 根本冇人㩒得住佢
乜撚嘢熱口熱面
公眾人物喎
你班癲婆唔好幫你偶像惹haters啦

首歌我loop咗幾次當支持下佢
之後無繼續聽
係見佢出story屌人
覺得佢太囂要屌下佢先得
真係服撚咗你

批評=盲反 鳩屌
Fans批評=假fans

你偶像見你割蓆割得咁撚快一定好心痛
33同佢班fans一模一樣
屈人pr五毛同屈人老野唔識欣賞
屌佢啦由出道就係咁
明明啱啱出道成日有分享抗爭時事
盲粉繼續盲撐
只會令人覺得你哋好乞人憎
Follow得佢都唔會有咩hard feeling
唔熟佢既人更加唔會專登走去睇佢ig
但而家佢一講野就俾人無限放大
然後開post針佢
一班冇特別留意佢既人就中計對號入座
覺得呢條友臭串
咁都有人真係好心驚佢出事既
條撚樣似輕度啦
明明早排歐國盃個訪問好識講嘢 lead 返住班記者 幫poki解圍
而家成個白卡佬咁...
做藝人不嬲要小心講嘢
咩叫開post 針佢
佢唔開ig story 就無人針佢啦
https://youtu.be/dkYip-Y6aRM

肥仔首歌真係高質素好多
一係冷處理
一係打句接受批評就全部搞掂
唔明佢公開駁火 有咩用
如果由造星開始睇,再到 error 遊,自救tv,考有 feel,到而家啱啱完嘅自肥,睇得出佢係真心唔覺得自己有問題嘅。訪問喊嗰啲,應該係扮出嚟,實質佢心諗係我高大靚仔接近完美,知我咩料啦

唔欣賞佢嘅,係佢地冇眼光

反正有大把老婆盲撐,佢真係唔 care 㗎
你做乜入嚟
屌 你哋真心為佢好就唔好賴
唔好講到好似全部話佢嘅人都係五毛pr啦
你哋都唔會想佢淨係得你哋一班fans下嘛
佢咁串再加埋你哋盲撐到咁
外人只會覺得好乞人憎同埋佢好自大
我就不嬲有睇開error綜藝
但係就真係好唔鍾意你哋依啲盲粉
賴三賴四 乜鳩都pr
永遠唔接受批評 點撚樣進步?
仲有濕鳩moment 岩岩先俾人小到撻皮
下 有咩問題
佢d賤種fans話首歌自肥用咋
唔係真係唱歌架 點知自己主人嬲到賴屎
偽人真係偽人 做訪問又喊住咩自己好廢都有人鐘意
轉個頭又屌人唔識欣賞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞