覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
好笑 原來一開波已經錯咗原來成班人以為193屌緊所有覺得難聽嘅人
捧得起你一定踩得低你
佢做乜你都撐佢嫁啦
算鳩數啦你
其他作為公眾人物
佢咁樣係ig 同人駁火真係好事黎咩

其實佢要明白tvb請左好多打手攻擊佢
希望193識得分其實鍾意佢既fans都有權dislike
希望花姐可以教下佢 做人冇公關真係食得屎…
競爭對手啫
你估真係兄弟咩
屌完人老母
雪都唔使認真雪, 掛個狗牌反省中、 扮下佈景板 鏡照出
咁叫受到教訓?
期待 物極必反
條友以為自己識autotune 就全香港人都唔識
早幾年香港人仲會睇支國綜藝果陣
果件吳亦凡首首歌都autotune 已經比人笑緊啦
仲要你193 無論詞曲都差過人 仲好意思咁自大 屌
你地都係鳩屌架啦
你都係算鳩數啦
有貼又點?有咩分別?佢個story屌曬全部人唔接受佢就係老套要去流行經典50年喎
兜你老母咩
自己曲解人講法 話人兜
你咪搵佢講 覺得難聽=廢老既言論俾我睇囉
明明全部針對啲用pop批評歌詞垃圾/autotune/唱功既人
勿認真啦
搵阿祖拍多套調教你error
不過應該好難教
lm
點解佢首歌就係新派野明明autotune已經係好多年前既野黎講到佢好新派野咁一早有人玩緊啦
聽歌都有話咩舊思維新思維既咩係唔好聽就唔好聽架啦
咁你咪學佢話齋 留意其他人好過啦
浪費時間做佢人生導師做咩啫
即係你認自己鳩撐啦

而家連佢啲fans都覺得佢幫唔落
然後你覺得啲人係鳩屌佢
Exactly 喺一朝得志 語無倫次 估唔倒佢諗野原來喺咁幼稚 仲諗住佢喺有自知之明
你咪就係俾人斷章取義帶風向囉
上面都有人解釋咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞