覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
佢以家已經無野比人睇到
得番「講真話」
知我咩料啦
其實叫加油代表d咩
你哋班連登仔收皮啦,由error遊第一集開始就知33性格係咁,我哋咁愛33都係因為佢夠真無論點都好,永遠支持33,33永遠是對的!
就係知道佢夠真,所以我地都係講真話
睡到三點真係size=6]好難聽[[/size=6]
31歲叫後生?
對比6號係後生既
自己都係因為193寸tvb先識佢
開始睇error遊 幾鍾意error
真心嘅首歌唔好聽 太重autotune 同埋佢唱歌唔好聽
覺得佢唱歌冇乜天份
希望佢可以接受吓人意見啦
難得error令到香港人睇返香港綜藝
利申 我自己平時真係好少覺得歌手唱歌難聽/歌難聽
個個人啲感覺都係主觀 係難聽就難聽架啦屌 都唔明點解呢條友咁自戀咁自大 又唔靚仔都咁多人鍾意
真係好反感 一見到第四個story即刻順佢意unfollow 本身見error呢排彈起都廢事挑骨頭講啲咩分化 但佢自己唔爭氣有咩計

訪問:我咁垃圾都有人支持好感動
現實:你班老土保守怪唔接受新事物

藝人喎 收到負評唔係應該謙虛反省㗎咩 就算唔同意都做下樣話會繼續努力啦 error成員係可以好真好放但唔代表可以盡情屌觀眾 31歲人都唔識humble嘅不如請教下20出頭嘅姜濤啦
我都surprise 佢story 會咁講野
佢不嬲唔係賣音樂,睇佢以前訪問佢自己都知自己呢方面一般
呢首歌本身都只係自肥
點解佢突然會覺得首歌好藝術好正
佢未串153 前已經留意佢,不嬲佢果d 過火位既串人都當係綜藝效果
今次真係認同樓主,走火入魔喇
有料咁串都容易收皮
更何況條友根本冇料

真係俾viu班盲撐打手搞到衝昏頭腦
Autotune 其實80年代就有啦 同麟伯紅嗰時差唔多
已un
藝人最後咪又係要靠fans 開飯
要串要有實力
唔係遲早收皮
唔知佢 但我真係好shocked一個三十歲嘅藝人 喺IG講嘢係失禮過一個二十歲嘅素人MK仔 啲語氣好似比老母鬧完要出個story單打返老母咁
喺Error咁耐 我都以為佢知自己咩料
同你一樣一早已經有睇開Error 唔知佢今次咩事
你話佢對自己fashion方面有信心就話姐
193係唔得 但tomfatki依D唔該收收皮先啦
心理學學士係咪開始有少少心理病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞