覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
仲要起碼mirror啲歌唔難聽先 有啲仲幾好聽
睡到3點?2分鐘都聽唔落去
連登狙擊左幾日
好似一d followers 都冇少到喎
193係咪想著保琦隻鞋
竟然開始屌觀眾
你就收收皮先啦 唔洗借啲易搭嗲鬥黃 我而家只係針對佢喺出歌唔接受批評呢件事 64出唔出post關你撚事咩 學埋小粉紅強逼藝人祝祖國生日快樂啲手段肉唔肉酸呀
唔排除佢有努力研究點樣做綜藝
佢根本未掌握到搞笑

加上個人性格問題
覺得咁樣係做自己
覺得咁樣係貼地好笑

佢平時節目開口埋口cls公司就知佢都識幾多術語,但係反而呢句最刻意係最唔好笑

有時真係會有反效果
777都係做自己啦
一早講自己唱歌唔好聽就可以話觀眾唔接受新事物?
啲傻尻,叫加油=黄
依d咪係質素問題
打咁大段野出黎反映到你有幾低質
連登不嬲都係小眾 我上黎係睇你班on9仔有幾on9
仲要呢句都唔係佢原創
睇過佢巨星個陣就知佢夾硬搞笑
佢本身完全唔係行呢條路線
冇point就躝啦 你人身攻擊我唔會痛㗎
同埋保錡返到身好多都係因為d人睇返error遊
覺得佢真係好博 所以好多人都嬲佢唔落包括我自己
希望193學識接受不同意見
真係開始有啲反感 做多咗
好似過分刻意去表達講真話
呢條片我都睇到好尷尬
完全一啲都唔好笑
就算係都係講詞啫 同佢唱成點有咩關係 佢就係唱得好難聽
你都明193唔會痛
巨星?
點解一個心理學畢業嘅人可以完全唔知點樣講嘢

唔計串tvb
就咁睇其他都覺得佢自戀人格 唔識睇場合講嘢
啲ig post 次次一大篇 但句句有骨踩自己人捧高自己

心理學有冇教你咁講嘢係唔work架193

歌詞實在太過戇鳩
玩新派無問題
但係完全內容空洞
字句又唔靚
聽一兩次已經好厭
唔係唔俾批評 但係有人批評就自我判斷人鳩屌話難聽你心目中點樣批評佢首歌難聽先唔係鳩屌?

聽歌係好主觀,
好聽就好聽 唔好聽就唔好聽
唔係好努力就代表首歌好聽要認同

樂壇好多人都放心思去做歌,點解唔係個個紅?因為d歌唔掂囉,明唔撚明?

你話個個屌佢首歌難聽但係followers無減,如果單純覺得佢首歌難聽而unfollow先唔係真fans啦下話

邏輯都搞唔掂唔好亂咁護主好柒
人地英國讀心理學架
一陣又話你係人生導師
人哋都係引例講依家歌詞接受程度大咗
同埋作者唔鍾意啲詞 你最多咪解釋翻點解首歌係咁
193開地圖砲屌哂又乜又物 抵比人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞