覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
條友好學唔學走去學遊學修咁話要改朝換代
193串153呢個行為的確令我留意返成隊Error
每晚準時睇自肥,再睇返佢地遊1,遊2,造星
但真心193成隊入面垃圾

講綜藝表現
機動遊戲唔玩得,動物又唔撚得,冒險嘢都唔玩得,
成日刷花姐鞋咁,睇唔到好多個人成長,
係最後我見佢為拎返啲鏡頭倒曱甴上身~
果下我都幾欣賞佢終於衝出佢嘅comfort zone

講才能
跳舞又唔夠肥仔靈活
講演技同喜感唔夠啊Dee黎
講主持同博命又唔夠pk Ng

但我真心欣賞佢嘅真誠
希望佢可以謙虛小小係娛樂圈活得長久啲
比我哋睇到更加多嘅進步~
ERROR 我會繼續支持
出呢個POST 係想佢識收下唔好過火
佢要明白FANS 係要累積
唔係屌走
學貓叫都好洗腦
但係咪一首好音樂
佢個問題係,佢覺得自己鐘意嘅係新嘢,唔鐘意嘅人就係守舊老土

但佢唔知佢鐘意嘅嘢未必係新,好似佢話自己鐘意時裝,佢想將佢覺得嘅新嘢放入 MV ,個真 designer 話呢個 style 過咗期一段時間喇喎…

更唔好講佢第一次見個音樂人,講嘅嘢完全睇唔起做音樂,就係「唔識唱嘅 autotune 咪得」「有錢做宣傳,紅咗啲 mk 妹就 buy 」
無啦啦唔知發咩癲 痴撚線
話人接受唔到新事物
同樣佢自己都接受唔到批評

三爺你覺得自己好real唔係偽人
但係你講嘅野都代表你嘅人品係點
你命水好 橫衝直撞都有人撐甚至話你啱

今次咁樣屌票同supper屌票一樣咁乞人憎
唔好再標榜自己好真性格無變過
又有無諗過你唔係咁完美,有d缺點係需要改

個個跟你果套做人方式就死啦
唔係人人好似你咁好彩講野唔洗負責任架
自己咁real做自己 希望你唔會有一日唔會啞咗唔出聲啦
你頭兩句已經一語中的
呢個post邊個有話tvb d垃圾唱得好聽不如你quote返條友鬧啦成日亂咁吠無用㗎施主…
btw佢三日前已經冇出聲啦
都係鍾意DEE哥同肥仔多啲
poki仲可以進步,亦欣賞佢嘅努力

但193真係唔該自己檢討吓
完全搵唔到一點可以吸引到我去欣賞你
講幕前才華又冇,做戲又尷尬,綜藝嘅節目效果又唔自然
淨係靠串153先引起關注,仲要唔知憑咩自大到一個點越來越犯眾憎,

193嘅fans唔該勸勸佢啦
我本身就係error粉 得未?亦都係因為呢單嘢而unfollow咗佢 咁講真我都只係30幾萬份之一啫 少個follower佢都不痛不癢 但如果as藝人繼續用呢個態度去面對批評 認定所有負評都係鳩屌假fans所以置之不理甚至鑊鑊搶口還擊 咁咪即管睇佢行到幾長遠囉 呢個圈好講運數嘅
所以唔係話d咩
上一輩果d所謂既星呀 4大天王 eason 艾辛果d
點解可以紅咁多年 咁襟紅唔係冇原因架
佢依家紅得果一年半載就係度鬆毛鬆翼
唉 對佢好失望
我有話193唱歌好聽咩? 咁都叫盲撐?
但我就擺明唔鐘意tvb
廢台加廢artist
我係唔明點解啲人會支持tvb偽人姐
加加埋埋都唔知睇咗幾多個留言話TVB啲偽人好撚正好出名
Ching閲讀理解可以好小小
你假fan!!
佢應該係想突出自己啫
見佢訪問時話要有金句呢點就知啦(啲人成日話佢真, 反而呢個位我覺得有啲假, 刻意做啲嘢出黎等人記住)
死躁狂佬係咁
都突出到佢有精神病嘅
佢之前話有建設性既批評,佢都會睇既
我諗肥仔同阿DEE 都會勸下同撐佢,之後互相串下,其實又冇咩事啦
咁先係ERROR
佢啲fans應該都係咁 比自己偶像指住黎屌
話唔定果位新娘之前有份上黎幫193做打手
全力支持何啟華一哥
193=溫室小花
我都係追晒error 遊,自肥同自救
好欣賞佢哋真係有個心去做節目,但今次真係有啲過火,理性首歌真係唱得唔好,我都unfollow左佢,等佢有番我欣賞嘅態度我會狗衝follow番佢,利申error粉
你地啲fans以為人地真係好兄弟
少啲幻想啦 咁大個人仲咁天真
競爭對手嚟咋 真係會教你做人咩

「咁先係error」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞