覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
離一離題 dee好認真咁講得好長 然後畀濟哥stop佢要佢講短啲 dee呆一呆個樣好搞笑好得意
癲佬一個
邊度有得睇返
有幾尷?
Dee哥人品一定好撚好講真
ig story黎
睇人地有冇back up
你指新人結婚?
咁就唔知
係濟哥咁講
即刻諗起眼睛想旅行
睇佢鹹濕荒島俏博士最尾段對話好感觸
近排佢ig得佢自己story,自肥完咗無fw過team相,以為果期自己出歌多做宣傳,但係開始覺得佢自己諗住單飛得。講真無無制限,邊有193。

佢唱歌係好過造星一,但都係唔係出到歌的程度,佢確係有d自大。反而同小薯茄、近排同衛詩雅做果條訪問片幾好睇,佢都係做番搞笑靚仔+時裝路線。

利申:無制限fans
講真喎
真心唔覺難聽
哩類歌係咁架啦
我都真係日日loop仲覺得幾chill
想要唱功返去聽李克勤啦
佢整哩隻歌嗰陣都講明
知自己唱功唔得
就擺到明成首autotune la
88rising joji 嗰啲紅到仆街全部都係咁架啦屌
佢話啲人接受唔到個曲風
佢都無講錯喎
講真你條柒頭唔撚識咪就咁話首歌難聽咪算囉
係要衝出黎鳩up 所以193係呢個位屌得你地冇錯
代表作boho say yes 自己youtube search啦
代表人物88vargina
近1-2年先興起 越黎越多00後玩同聽既mkpop
特徵夠電 歌詞直白catchy 多國語言 夠mk味
根本依條友只係靠黃同串TVB而彈起,根本唔係咩特別靚仔有才華有風格。乖乖地抽下水嘩眾取寵咪算,你首歌真係唔掂。
面形係角,有啲角度 ok 但好多時都係覺得岩岩纔纔,所以我就覺得唔靚仔了,至少係唔夠靚仔

係高囉,193 cm 真係好高,不過佢骨架唔橫,個膊太斜以至睇落有少少縮埋縮埋咁
語重心長講野mode就知佢份人一定好善良同埋會好珍惜身邊朋友果種。肥仔都係一個好善良嘅人,poki本質唔差如果唔係都唔會咁多人幫佢護航,係193個格開始越嚟越走歪咗

佢don’t really give a damn
中肯
當買個警告/教訓
遲早收皮
關鬼曲風事咩,係難聽就難聽架啦
竟然佢覺得係觀眾唔接受佢所謂既新派野
咁佢咪試下下次點樣用佢既新派野打動埋其他覺得難聽既觀眾囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞