覺唔覺193開始走火入魔?( 2)

929 回覆
643 Like 591 Dislike
講埋比隻P牌仔聽
唔謙卑唔係唔做得偶像 但你囂得就要承受返被討厭嘅可能 FAIR ENOUGH 如果佢咁撚串都絲毫冇影響佢星途嘅 咁我恭喜佢囉
既然你偶像都咁唔care 你作為老婆洗乜咁激動要人鼓勵你偶像?
唔洗諗啦
其實Error遊係Dee講嘢恰到好處﹐poki就on9仔諗到咩講咩﹐肥仔就不過不失﹐係193成日唔知做乜鳩﹐嘢又唔敢玩
好撚好笑
首歌係自肥都話左非主流style 都唔撚明你地嘈乜鳩
人一紅就多左你地呢班「突然fans」出黎嘈
https://youtu.be/m8ptSu1FSxU

2:22開始
睇得出佢係真心接受唔到話佢廢
講笑都唔得 即刻變樣
有啲人係咁 自嘲無問題 你一嘲埋一份同你死過

肥仔都嫌佢煩
「得啦得啦 威啦威啦」
所以我決定唔聽
因為睡到三點真係好撚難聽
但佢做其他野我會睇既
偽人
我會覺得poki音樂方面好似好過193雖然都差唔多
Who are you to judge
一邊話人大台做極三幅被
另一邊話人太串太破格,遲早收皮
娛樂圈塔利班

再講,你係乜水
認真 兩個都唔係唱得
但poki都係明顯唱得好聽過193
由佢串153果陣已經講佢只係口沒遮攔無家教
都唔知點解會俾人美化做為人夠真
唔係唔可以串153…可以串得有藝術小小囉
開始覺得193有少少飄
係咁借d意抽隔離台水
再係咁遲早出事
我指性格方面
佢音樂創作其實OK,不過MV感覺怪怪
賣嘅tee自己都唔太識欣賞,感覺好MK
我百分百支持佢串153 一嚟係153串ViuTV收視低只可以同J2鬥在先 二嚟CCTVB真係好撚乞人憎 佢就算屌得再串啲我都接受到

但而家因為自己首歌接受唔到批評就開觀眾波 點都講唔過去
同埋我自己都好反對鬥黃 而家單純討論一個藝人都比人屈我鬥黃
小心班老婆又行出嚟屌你做人生導師

CLS 我真係唔知班人係高級黑粉定真老婆好顛
下 學貓叫曲風咁難聽
香港接受度真低
其實幾欣賞佢﹐佢就真係叫直率啦﹐係個人on9姐
Poki我覺得慢慢洗返底﹐加埋今次193助攻下﹐佢會洗得重快
agger
你串點解要expect人對你恭敬
做藝人就要欣賞呀?仆街搭撚埋台每月貨金你呀
講到入行就係要老馮支持,要點點點
你老尾呢隊野個poki同193我真係唔識欣賞
一個開live 屌7人,你公關啲將自己個樣似八兩金拎嚟笑仲好啦

一個就出嚟串柒柒,係咁引火,畀人屌就話人老土怪,咁唔緊要呀,貫徹始終,就係行串,行囂屎,咁你啲忠粉就咪柒擋啦,屌佢啲人都係受佢敢言影響乍嘛,如果你覺得屌佢嘅人係唔識欣賞人,同理你偶像都係唔識欣賞人架乍,啲人跟佢走法又唔得呀?

個人最鍾意肥仔,帶到歡樂畀大家
最撚95搭8就 193,單飛啦咁撚威,嫌9自己隊友騎呢,你係走型你唔係error你係mirror啦
我諗起富士山下﹐真係…
唱歌 肥袋同Dee 兩個夠做
但綜藝4個又開心d
其實嗰陣係欣賞佢挑戰權威
雖然153係老餅 但喺影視界點都有返啲江湖地位
佢如果真係小器起上嚟 我諗除咗Viu開戲
193真係唔會轉型到去電影明星

所以係欣賞佢嗰下用自己星途都要屌153
而且佢講嘅係事實
係老人台 係過時 統計收視方法有bug

但佢今次真係純粹擺個款出嚟係惱羞成怒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞