我和鄰居大姐姐的故事(10)

1001 回覆
461 Like 5 Dislike
都係而家更正返先:

二百二十二

Kitty姐姐book既係長洲島上唯一一間酒店,望落真係正撚過其他渡假屋好撚多。

真係不愧係個有錢女,我就托Kitty姐姐既關係,人生第二次入住酒店。而且係第一次抱住旅行既心態住。

價錢?

WFC?

都唔撚係我比。

響酒店Lobby辦理完啲入住手續之後,我同Kitty姐姐上左去我地間位於酒店三樓既雙人房。

我一入酒店,即刻send左短訊比秋兒姐姐報平安之後,就放低個背囊(其實入面得幾件衫之外就乜鳩都冇,反而Kitty姐姐就孭左個裝住幾多野既斜孭旅行袋,入面有零食飲品等等),然後攤左上張雙人床。

「嘩,呢間房又幾大喎。」我成個鄉下佬出城咁,再指一指個露台:「仲有個無敵大海景!」

Kitty姐姐呢個時候都攤左響我隔離,懶洋洋又笑瞇瞇地道:「又真係好舒服喎!」

梗係喇,出面成三十幾度,而家我地響酒店房又有冷氣張床又大又軟梗係舒服。

飽暖思淫慾,雖然飽就未飽(我地仲未食lunch),但小熙熙已經升好旗準備好出擊!

搭船果陣Kitty姐姐已經又請我食佢對大波既波餅,又啜又攬又錫,其實果陣我已經扯旗扯到而家,所以而家一有地方開炮我仲唔即刻諗住將佢就地正法咩!

我一個反身將Kitty姐姐壓響我下面,捧住個塊面狠狠咁錫左佢咀唇一下,佢都好配合咁回應我。

我地就咁響張床上面瘋狂濕吻,我雙手仲開始不安分咁隔住Kitty姐姐件背心仔搓弄佢既乳房。

Kitty姐姐響我一輪攻勢之下開始嬌喘得越黎越劇烈,然後我一個唔該就趁機將佢既背心仔仲有bra一次過除晒。

一對晶瑩剔透既美巨乳又響我眼前出現。

兩粒乳頭仲要已經凸起晒。

即使見過呢對美乳無數次,但我依然對佢地愛不釋手。

我年紀輕輕,但已經扑過三個唔同既女仔,我敢講Kitty姐姐對乳係最撚正既。

「啊…老公~我又比你睇晒喇…」Kitty姐姐嬌喘地道。

「都成日見架喇。」我唔理佢,再次壓落Kitty姐姐度,再一口啜落Kitty姐姐乳頭。

「啊…」Kitty姐姐呻吟聲幾時都係咁銷魂。

我個口啜緊lin,雙手都冇閒著,解開Kitty姐姐既熱褲,向Kitty姐姐既秘密花園進攻。

果然,Kitty姐姐既秘密洞口已經水如泉湧。

「嘿…妳已經濕到咁…」我起一起身,幫Kitty姐姐一次過除晒兩條褲。

「啊!」不得不說,Kitty姐姐全身都好敏感,連幫佢除條褲都典床典蓆。

我將佢條褲求其掟鳩埋一邊,全裸既Kitty姐姐就響我眼前出現。

百看不厭既嬌軀。

「妳既身體真係幾時望都咁吸引。」不過見埋今日,就唔知幾時先有得再見…

真係好唔捨得。

「老公~」Kitty姐姐爬起身,嬌嗲道:「不如等我服侍下你?」

「批准!」我笑一笑回答。

Kitty姐姐全身赤條條咁爬過黎,幫我褪一褪條短褲,我條巨龍即刻彈出黎。

我郁一郁小熙,等佢一下拍落Kitty姐姐塊面度。

呢個動作又係做到慣晒,今日之後真係唔知仲有冇機會再做?

Kitty姐姐絲毫冇半點猶豫,追住我條巨龍黎含。

「唔…」真係好撚舒服。

Kitty姐姐既吹功真係一流。

雪…雪…雪…

間房入面迴盪住Kitty姐姐既吹蕭聲。

含含下,Kitty姐姐突然停左落黎。

我奇怪咁向下望下佢。

同一時間佢又用佢水汪汪既眼睛望住我,有小小嬌羞咁指一指個向海既露台,羞澀地道:「可唔可以…出去做?」

屌我嚇撚左一跳。

不過諗返轉頭,條姣婆根本就係露出狂…

但我唔係。

「屌,妳咪撚玩喇。」我當然拒絕。

諗返起上兩年響Kitty姐姐屋企開住度鐵閘扑鳩佢都好撚危險。

「老公~求下你啊…」Kitty姐姐哀求道。

「冇得傾。」我斷然拒絕。

「一係…你比我出露台含吖…」Kitty姐姐苦苦哀求。

……

……

……

佢真係好想露出…

「…」

「你唔駛出去架。」Kitty姐姐續求:「淨係我出去,你企響房入面就得架喇。」

……

……

……

「屌,是撚旦。」

(待續)
真 有時睇到好煩
斷斷續續都睇左幾個Post
大概個故仔都有跟開
唔敢話比意見但睇完有D野想講
男主角設定上太弱智,直頭精神分裂咁
D粗口加落去好un耳,好似為加而加特顯出佢懶係反叛既性格咁
但番到屋企又完全變左第二個人咁
其次係唔明白點解一個咁既人設既人都仲有咁多人會埋佢身
同埋D內心戲其實睇到人一頭霧水,內心A現實B,仲要用D懶係好看透世事既角度去表達中二病,真係睇到人好尷尬好唔討好
同埋樓主寫野時候好多時口語同書面語夾雜顯得好突兀
最後就係我相信你呢個故有排都未完
亦都好佩服樓主毅力
但個故事太過於描述男主角個種口不對心,而樓主又次次都花好多篇章去寫男主心諗XXX,其實寫到而家我相信有跟開都知佢係咩人,加上佢心既想法根本冇咩大變,唔需要次次提住
個人覺得呢個主角既設定加上樓主太過細緻既描述會有D趕客,因為個角色實在太唔討好,除左秋兒好似個個女仔都M底越比人鬧越要痴埋去,但男主永遠都係心諗好討厭但口又話好呀好呀咁,完全唔明想點

所以我都再冇咩心機追落去,我知道呢個係樓主想寫既故事,而人設都係要咁樣先可以繼續到你想寫既野,不過只係咁岩唔岩我口味,希望樓主寫故功力可以繼續進步同埋希望將來會有好D既故事/劇本
準備1001
正故
係囉 有 Nokia 就係型
絕對有興趣!
有創意
都可能係呀,反高潮
嘩你咁詛咒佢
不過點都係完左呢個先再諗其他故
堅硬程度勁過鑽石
989巴
嘩多謝你先蔣巴,好多謝你咁有心打左呢篇意見比我。

其實我都會覺得我有好多好多既進步空間,所以你既意見我會好好珍惜同參考。

雖然呢個故好多瑕疵,但我會努力改善,希望我下個故可以再吸引到你

再一次多謝你
二百二十三

Kitty姐姐聽到我應承即刻開心到成個彈起,之後剝光豬咁衝埋去打開露台既門,左右望一眼之後仲有時間伸個大懶腰。

但又不得不說,海風吹埋黎又真係幾舒服。

「老公,好舒服呀~」Kitty姐姐響露台度一手捽碟一手自摸自己對巨乳,一面對住我叫道。

我唔肯定Kitty姐姐講既舒服係指海風吹埋黎好舒服定佢露出自慰得好舒服…

我行過去,問:「妳叫得咁大聲,乜冇人咩?」

Kitty姐姐好撚姣咁搖一搖頭道:「冇呀。」然後淫笑道:「我都想有~」

「妳真係露體狂黎架喎。」我發自內心好真誠咁講。

「老公…」Kitty姐姐指一指我既小熙熙,道:「我想幫你含呀…」

「但我唔會行出黎。」我企響露台門前,道:「妳鍾意就過黎自己含到夠。」

諗起上年聖誕我會主動叫佢打開鐵閘黎玩其實自己都痴撚左線。

不過其實真係好危險,諗返起都驚驚地。

Kitty姐姐聞言即刻好似隻狗咁爬過黎,追住我碌鳩黎含…

屌,呢個「女朋友」真係痴女黎架喎…

Kitty姐姐爬到過黎,一隻手揸住我條巨龍黎含,另一隻手就按摩緊小Kitty…

而佢既表情真係好撚enjoy…

其實真係單純露出真係會令自己興奮啲既咩?我唔係露出狂,真係唔鳩知…

「唔…」不過Kitty姐姐既吹功真係一流,我都合埋眼享受一下…

響呢個時候,隔離既露台突然發出開門聲!

我向聲音來源望過去,隔離房個中年鬼行左出黎。

屌,阻人扑野要燒春袋架!

好彩我唔係企出露台,佢暫時發現唔到隔離有個唔著衫褲赤條條既大波美少女幫緊個男初中生含撚…

我低頭望一望Kitty姐姐…

佢知道隔離露台有人響度,好似仲興奮,合埋雙眼、雙咀一開一合,搏命忍住唔發出聲…

但佢按摩小Kitty既手由按摩變左指插,發出吱吱聲…

頂,會唔會比條鬼佬聽到架?

或者Kitty姐姐比鬼佬睇住黎自摸自插真係會high啲,但我唔係…

我就嚇到鳩縮。

好彩呢個鬼佬出左黎望左陣海景,就比房入面一把女聲叫返入去…

啪。

隔離露台關返門。

呼…

呢個時候我眼前既Kitty姐姐突然嬌喘一聲,然後下身不停抽搐,一波淫水激射而出…

「屌妳吖,好彩我著短褲啫…」好彩係條短褲只係比Kitty姐姐拉低左小小:「屌妳射濕晒我隻腳喇!」

Kitty姐姐仲響度震緊,於是我走埋去將佢成個打橫抱起,問:「妳夠晒high喇?唔駛比我插喇?」

「我要…我要…」Kitty姐姐一面哀求,道:「我要老公既肉棒…」

「求我。」

「老公……我求下你……」咁樣吊佢癮佢其實都好過癮。

唉。

好快冇得咁吊佢癮。

「求我咩?」

「插我……」Kitty姐姐苦苦哀求道。

我將Kitty姐姐掟落床,巨龍瞄準住洞口,響洞口磨黎磨去。

「老公……求下你……快啲插我……」

我好鍾意咁樣吊Kitty姐姐癮…唉…暫時係最後一日咁同佢玩喇…

我一言不發,將巨龍一挺而入。

「啊!好大呀!塞滿晒我喇!」Kitty姐姐雙手揸實床單,一臉高潮樣:「我要呀老公!插我!」

我照舊一挺到底,絲毫沒有憐香惜玉。

呢種玩法,係我響Kitty姐姐身上領悟到既…之後同過Betty同Jessica咁玩,佢地都好受落…

可惜,玩呢個玩法既始祖要走喇。

我一路用力抽插,Kitty姐姐就越叫越大聲、身體越黎越扭曲…

「射比我…射入去…」Kitty姐姐都就黎到頂:「我要…」

咦?即係可以中出?

屌,我好耐冇中出過女人,而家Kitty姐姐開綠燈,爽呀…

「老公…我愛你…」Kitty姐姐用力攬實我狂錫:「我要幫你生BB…」

嘩!

好彩Kitty姐姐突然爆左呢句出黎,稍為令我清醒返小小…

我唔想中三就做老豆…

於是我繼續抽插,Kitty姐姐先高潮:「老公,我要去喇…要去喇…」

去妳老味。

Kitty姐姐陰道收縮,全身再一次抽搐:「老公…你都一齊高潮喇…」

我當然會高潮,但我始終都忍住唔內射,最後響射之前掹返小熙出黎,射晒落Kitty姐姐雙峰上面…

(待續)
傳奇 3310
想同熙哥講,就算攞咗小熙出嚟射,未射都已經有精液流出
熙哥唔戴套好狗
同埋熙哥次次唔戴套都唔洗做爸爸,應該係精子不足
熙哥呢啲人係要人串下佢,鬧下佢先識驚
kitty 想生 BB,攞籍口要屋企人比佢留港
而家熙哥應該同 kitty 移民加拿大,個 B 落地就加籍,可以放心內射
除咗八婆儀
所有女都 m
樓上咪quote文啦
3個quote文傻鳩
quote文狗終於上水
支持1000! 星期六日有文睇集氣!
又block多個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞