我和鄰居大姐姐的故事(10)

1001 回覆
461 Like 5 Dislike
女神
綠茶巴
好難想像佢變左個淫娃
熙熙攬秋兒
係呀
摸左喇,唔係秋兒摸咋嘛
冇咁講過呀
好可能
時間嚟到熙仔中五下學期 淇淇雖然做咗女朋友 但係都不諳情趣 有日熙仔就提出分手 淇淇為咗留住佢 於是將自己隻豬比咗熙仔 但係熙仔覺得唔夠好玩 同埋為咗令淇淇放開啲 就搵咗啱啱入大學嘅淫娃一號Kitty 加埋又啱啱返嚟香港嘅淇淇表姐Betty 嚟個淫亂party 4p
神預測
頭半part就講左,後半part就好合理
989巴
gay巴
係金田一啊!
二百零二

兩日之後既比賽,我同其餘三位停賽既隊友坐左響看台上面睇比賽。

呢次係我球員生涯之中第一次拎紅牌,不過我隔離果三條友其實都係。

但我地至少仲有得睇波,可憐既熊輝訓左響醫院,聽劉sir講佢係盤脊輕微移位,雖然唔駛做手術,但都要固定返個盤脊同做物理治療。

真係諗起都痛。

最撚慶係條仆街馬拉仔13號仲可以冇事咁踢完全場入埋波,食得一張黃牌,屌佢老母。

屌埋個球證。

今日既頭場就係日本對馬來西亞,本身佢想重施故技,派個13號出去搞亂檔搏大霧,點知今次個球證吹得好緊,佢踢左都冇二十分鐘就比球證趕左出場。

我屌吖。

上次個球證係咁,熊輝咪唔會受重傷囉。

屌鳩個球證老母閪。

諗起都仲係火撚滾。

結果馬拉仔響長期打少個既情況之下,慘敗比日本九球。

扺撚死。

不過日本既行軍速度、組織同個人技術都係極好,究竟後日我地有冇機會贏呢?

一定得既!

我地仲要進軍亞少盃決賽週架嘛,點會響度就認輸呢!

*

「喂,你真係叻喎,竟然諗到拎紅牌,等今場比賽可以休息下!」八婆儀寸鳩阿必。

「妖,妳好煩呀。」阿必唔耐煩地道:「仲有,今日我同阿熙都冇得出場架喎,妳仲黎做咩!攞景定贈慶?」

「喂,呢場比賽係免費開放比全香港有興趣既市民入場睇架喎。」八婆儀反駁:「我今日係冇野做,鍾意入黎吹下風,順便睇下比賽,唔得咩?」

「得,梗係得喇。」阿必賊笑道:「不過我睇妳係想搵藉口黎見下我定係球星先扮晒想黎睇波咋,下嘛?」

八婆儀俏面一紅:「你就想啊,睇你地…」

嘩頂,呢句阿必你都講得出口,我真係再頂唔撚順了,我要借尿遁,去廁所清靜一下。

阿必講得冇錯,淇淇佢地一早就知道我同阿必今場停賽冇得出場,但佢地三條女連埋Betty同Andrew都照黎捧香港隊場。

只能夠講初中學生既暑假真係得閒。

係喎,其實Betty駛唔駛響英國考會考既呢?

就響我諗緊Betty既時候,Betty就真係突然響我面前出現!

我去緊男廁,而佢就響女廁走出黎。

「咦。」

「咦。」

終於,我同Betty響佢今次由英國返黎香港之後,第一次獨處。

「熙熙…」

「表姐你好!」我笑住向Betty打招呼。

冇見成年,佢好似對我生疏左咁。

雖然都好正常。

佢本身已經內向,又完全同我零接觸左成年,唔生疏先怪。

「嗯,你好。」Betty望一望我,再道:「我…嗯…我…都係…返上去搵佢地先…」

咁撚快走?

「喂。」我叫停Betty。

「嗯?」

「我地仲會唔會見面?」我問:「單獨?」

Betty好撚驚青咁望左周圍一下,見冇人既時候鬆左一口氣,道:「我…都唔知…」

「哦?」

「我…今次…係同男朋友返黎。」

「哦。」我又諗起Andrew頭頂上果頂綠色既帽。

「你…想見我?」Betty講既時候面上泛一抹紅暈。

「想架。」想砌到妳企都企唔直個人!

「我知道…你有咁諗…」Betty突然面紅一笑:「就夠了。」

「哦?」

「咁我返去先喇…」

「喂。」

「?」

「笑下咪幾好。」我道:「妳上年臨走果陣又話應承我笑多啲既。」

「嗯。」Betty微微一笑:「我會記得架喇。」

*

果日我屙完尿返上去看台之後,Betty繼續挨響Andrew膊頭上面,只不過依舊係目無表情,但見我行過既時候,眼神不自覺咁同我接觸左,然後塊面紅左一紅。

老實講佢扮同我唔熟呢一件事黎講,係比上年有進步既,啱啱呢一幕失誤希望唔好比其他人見到。

尤其是綠帽Andrew。

不過,即使係我都確認Betty都有小小意思搵機會同我獨處,但唔知係咩原因,一直去到佢同Andrew返英國,都冇咁既機會。

反而佢好似避開晒所有可以同我獨處既機會咁。

可能真係因為Andrew?佢上年已經講過覺得對佢唔住,只係因為生理需要同我搞鳩埋一齊,而今年Andrew就已經可以幫佢解決生理需要。

不過,真係不得否認,Andrew真係一個好既男朋友,對Betty照顧得好細心、呵護備至。不過Betty響人前既反應,總係有啲冷淡。

點都好,我同Betty既SP關係,就係咁告一段落。

(待續)
咁快落閘🤨
Betty竟然無再砌多鑊,出奇
竟然冇再續前緣?!仲諗住有得睇betty同熙熙...
有呼應喎
即係會同組媽結婚?
如果真係同組媽結婚,秋ny會嬲你一世,葉熙威你諗清楚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞