我和鄰居大姐姐的故事(10)

1001 回覆
461 Like 5 Dislike
毛巴
少甜喇

果陣好似都有巴打咁講過
係咪真係有興趣先,果陣反應好似麻麻
開咁多個頭?開巴你有無咁多時間呀?
1001 1001 1001
呢個故幾時完 lol
仲係中二階段

而家唔係架…呱
989巴
笑左
寫到好似真咁
冇呀
我係作者黎咋
點都完左呢度先架喇
二百二十二

Kitty姐姐book既係長洲島上唯一一間酒店,望落真係正撚過其他渡假屋好撚多。

真係不愧係個有錢女,我就托Kitty姐姐既關係,人生第一次入住酒店。

價錢?

WFC?

都唔撚係我比。

響酒店Lobby辦理完啲入住手續之後,我同Kitty姐姐上左去我地間位於酒店三樓既雙人房。

我一入酒店,即刻send左短訊比秋兒姐姐報平安之後,就放低個背囊(其實入面得幾件衫之外就乜鳩都冇,反而Kitty姐姐就孭左個裝住幾多野既斜孭旅行袋,入面有零食飲品等等),然後攤左上張雙人床。

「嘩,呢間房又幾大喎。」我成個鄉下佬出城咁,再指一指個露台:「仲有個無敵大海景!」

Kitty姐姐呢個時候都攤左響我隔離,懶洋洋又笑瞇瞇地道:「又真係好舒服喎!」

梗係喇,出面成三十幾度,而家我地響酒店房又有冷氣張床又大又軟梗係舒服。

飽暖思淫慾,雖然飽就未飽(我地仲未食lunch),但小熙熙已經升好旗準備好出擊!

搭船果陣Kitty姐姐已經又請我食佢對大波既波餅,又啜又攬又錫,其實果陣我已經扯旗扯到而家,所以而家一有地方開炮我仲唔即刻諗住將佢就地正法咩!

我一個反身將Kitty姐姐壓響我下面,捧住個塊面狠狠咁錫左佢咀唇一下,佢都好配合咁回應我。

我地就咁響張床上面瘋狂濕吻,我雙手仲開始不安分咁隔住Kitty姐姐件背心仔搓弄佢既乳房。

Kitty姐姐響我一輪攻勢之下開始嬌喘得越黎越劇烈,然後我一個唔該就趁機將佢既背心仔仲有bra一次過除晒。

一對晶瑩剔透既美巨乳又響我眼前出現。

兩粒乳頭仲要已經凸起晒。

即使見過呢對美乳無數次,但我依然對佢地愛不釋手。

我年紀輕輕,但已經扑過三個唔同既女仔,我敢講Kitty姐姐對乳係最撚正既。

「啊…老公~我又比你睇晒喇…」Kitty姐姐嬌喘地道。

「都成日見架喇。」我唔理佢,再次壓落Kitty姐姐度,再一口啜落Kitty姐姐乳頭。

「啊…」Kitty姐姐呻吟聲幾時都係咁銷魂。

我個口啜緊lin,雙手都冇閒著,解開Kitty姐姐既熱褲,向Kitty姐姐既秘密花園進攻。

果然,Kitty姐姐既秘密洞口已經水如泉湧。

「嘿…妳已經濕到咁…」我起一起身,幫Kitty姐姐一次過除晒兩條褲。

「啊!」不得不說,Kitty姐姐全身都好敏感,連幫佢除條褲都典床典蓆。

我將佢條褲求其掟鳩埋一邊,全裸既Kitty姐姐就響我眼前出現。

百看不厭既嬌軀。

「妳既身體真係幾時望都咁吸引。」不過見埋今日,就唔知幾時先有得再見…

真係好唔捨得。

「老公~」Kitty姐姐爬起身,嬌嗲道:「不如等我服侍下你?」

「批准!」我笑一笑回答。

Kitty姐姐全身赤條條咁爬過黎,幫我褪一褪條短褲,我條巨龍即刻彈出黎。

我郁一郁小熙,等佢一下拍落Kitty姐姐塊面度。

呢個動作又係做到慣晒,今日之後真係唔知仲有冇機會再做?

Kitty姐姐絲毫冇半點猶豫,追住我條巨龍黎含。

「唔…」真係好撚舒服。

Kitty姐姐既吹功真係一流。

雪…雪…雪…

間房入面迴盪住Kitty姐姐既吹蕭聲。

含含下,Kitty姐姐突然停左落黎。

我奇怪咁向下望下佢。

同一時間佢又用佢水汪汪既眼睛望住我,有小小嬌羞咁指一指個向海既露台,羞澀地道:「可唔可以…出去做?」

屌我嚇撚左一跳。

不過諗返轉頭,條姣婆根本就係露出狂…

但我唔係。

「屌,妳咪撚玩喇。」我當然拒絕。

諗返起上兩年響Kitty姐姐屋企開住度鐵閘扑鳩佢都好撚危險。

「老公~求下你啊…」Kitty姐姐哀求道。

「冇得傾。」我斷然拒絕。

「一係…你比我出露台含吖…」Kitty姐姐苦苦哀求。

……

……

……

佢真係好想露出…

「…」

「你唔駛出去架。」Kitty姐姐續求:「淨係我出去,你企響房入面就得架喇。」

……

……

……

「屌,是撚旦。」

(待續)
輕輕一推
大家比力!!!
我今個星期六想有故睇
咁你幾時加更
今次應該第二次住酒店。第一次應該係港隊去台灣比賽呀
等佢加咗先,我頂唔算星期六日無野睇
Push
我都想講,之前出去踢比賽點會唔係住酒店
bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞