我和鄰居大姐姐的故事(10)

1001 回覆
461 Like 5 Dislike
好呀....如果咁慘無得一齊,有個Kitty姐姐衍生故仔都正,期待呀!
真係好sad,明明可以相愛,但係因為言語溝通唔夠就咁慘。
如果扑少一次,傾多次計,可能已經原全唔同。
點解咁多人話想Kitty同熙熙一齊
咁Kitty本身就歪左既...

雖然都係悲劇冇錯 但係如果唔係有秋ny
葉開熙都會歪埋

一個二個原生家庭都有問題
除左淇淇 八婆儀同陳必才
岩岩追完ocamp故, 係咪同一時空? 如果係既我會好失望
樓主話過o camp 故個尾係專登留白
既然阿冰都同返Jason 一齊 我覺得冇嘢冇可能
sorry夜小小
千祈唔好咁講
Btw推呀!!!
加速
Lm
唔好意思,大家久等了
而家出文
二百一十八

面對我既提問,Kitty姐姐喊住咁緩緩地點一點頭。

我霎時之間百感交集,一時比唔到任何反應。

話我嬲Kitty姐姐唔理秋兒姐姐?之前係既,畢竟秋兒姐姐對佢咁好,但秋兒姐姐出事既時候佢就連一啲慰問都冇,仲要成個消失唔見左。

不過秋兒姐姐之所以有得升中六,都係因為Kitty姐姐放棄左個學位,先會有一個學位多返出黎。

換句話說,其實今次輪到Kitty姐姐救左秋兒姐姐。

「…」

「小熙熙…」Kitty姐姐開始收聲,又哽咽多幾下,再攬實我,不過今次我冇再推開佢:「我再過多幾日就要走喇…」

「咁快?」我都大吃一驚。

我仲有幾多次野可以扑?

「係…響我唔知情既情況之下,佢地已經同我安排好晒所有野…」Kitty姐姐將頭埋響我心口:「我憎死佢地。」

因為我真係好鍾意自己老豆,所以我冇辦法體會到Kitty姐姐呢一刻話憎自己父母既心情…

但我都好憎佢老豆老母…因為佢地搞到我就黎冇得扑野…

Kitty姐姐走左之後,我仲可以搵邊個出火?

「小熙熙…」Kitty姐姐抬起頭望住我。

「…」我都仲未消化到個消息,唔知比咩反應好。

呢個時候,Kitty姐姐既咀唇再緩緩咁靠近我既咀唇,輕輕吻上來。

今次我終於冇推開佢。

啱啱果一吻我都有諗下佢係咪想玩野外露出,不過呢一下吻我就感覺到Kitty姐姐既戀戀不捨。

不過我對佢除左婉惜冇得扑野之外就冇咩特別感覺了。

唇分。

「小熙熙…」Kitty姐姐抬高頭望住我:「我…我…鍾意你…」

我今次真係聽得清清楚楚,Kitty姐姐話佢鍾意我。

人生中第二次有女仔同我表白(第一個係玩玩下既彈彈妹)。

突然間,我同Kitty姐姐第一次扑完野既情況一次過湧上心頭。

包括Kitty姐姐係點樣奚落我,點樣嘲笑我窮,最後仲恥笑埋我老豆。

原來我一直都係記得咁撚清楚。

心入面湧起一陣厭惡感。

原來我一直在意既,都只係Kitty既肉體同埋同佢既性伴侶關係。

「咪玩喇Kitty姐。」我輕輕推開Kitty姐姐笑道:「我咁窮邊撚度值得妳鍾意呢?妳養我就差唔多。」

「小熙熙…對唔住…」Kitty姐姐又開始哽咽:「我知道…我唔係有心架…但我自己都知道…我果陣所講既野真係好差好差…仲傷害左你…我冇資格去要求任何野…」

妳知就好喇。

我以為同妳扑野都係大家各取所需,估唔到妳會響今日同我講鍾意我。

雖然獨處既時候我可能會同妳打下情罵下俏,但我以為係用黎輔助扑野既調情所需啫。

「嗯,妳知就好喇。」我拍拍Kitty姐姐個頭:「夜喇,返去喇。」然後再去佢額頭錫多啖:「我代秋兒姐姐多謝妳。但妳記得覆佢電話喎。」

然後我真係轉身離去。

老實講,你地問心入面有冇唔捨得,我話冇都係呃鳩你地。

畢竟由雙方建立起肉體關係,都差唔多兩年。

一夜夫妻都百二蚊,何況接近兩年既荒淫之旅?

但係我諗我唔捨得既係Kitty姐姐既肉體,心靈交流上係有不捨既,只係真係唔多。

而且佢同我第一次扑完野所嘲笑我既說話原來不知不覺間已經深深咁烙左響我心入面。

愛恨交纏?

又好似冇咁離譜。

我冇憎佢,但一諗起Kitty姐姐寸鳩我果幕,我就忍唔住厭惡起黎。

當年我情竇初開,以為妳真係對我有意思,點知轉過頭妳就嘲笑我、諷刺我。

哈,話唔定全世界既女人都係睇錢份上先會去接近男人。

又或者貪我碌鳩夠勁,好似搽左大麻響上面咁,一試難忘。

我究竟講緊乜撚柒鳩。

我又嘆左口氣。

都唔知係嘆乜鳩。

「小熙熙…」

我停低。

「你可唔可以做我男朋友?」

「妳係咪唔識聽廣東話?」我皺眉道:「我叫妳返屋企。」

妳都去英國喇。

就算我肯應承妳,但我地一開始就分隔兩地,咪即係玩撚猿?

「一日咁多…」Kitty姐姐響我背後苦苦哀求:「做我男朋友一日咁多…」

唉屌。

「一日架咋下。」我擰轉頭:「妳記得返去打比秋兒姐姐呀!」

「嘻!」終於,我今晚第一次見到Kitty姐姐既笑臉。

(待續)
咁比面我你都加油
都係年少氣盛犯下嘅錯⋯
BTW,繼續推
秋兒一定見到
kitty 姐姐
呢個階段係自我中心啲
kitty姐矮小熙熙好多? 可以錫到額頭雙方已經差左成個頭
都叫還左個心願俾kitty,佢走都走得開心啲
青年軍大大隻
Push
追咗咁耐 終於忍唔住留言 哩幕真係好感觸 好想見到kitty 姐姐同熙仔一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞