我和鄰居大姐姐的故事(10)

1001 回覆
461 Like 5 Dislike
有冇咁誇張
鍾意睇就好
秋兒好純情架!
二百一十二點五

(張潔婷視角)

昏暗的大廳。

枱上面放左盒響附近商場買既壽司飯。

空洞既屋企。

一絲不掛既自己坐左響餐枱隔離。

我從來冇諗過放榜之前既一日會係咁。

我好想好想小熙熙可以陪住我…

就今晚…

今晚就好…

但係…佢今朝已經好決絕咁拒絕左我…

我當時冇勉強佢…

因為我自己知道自己既位置…

只係…

只係…

性伴侶。

但原來…

我真係好掛住好掛住佢…

好想響呢個咁緊張既時刻有佢陪響我身邊…

我又情不自禁咁拎起個電話…

上面有幾十條未讀既訊息…但係我今日返到屋企之後真係冇睇過…一條都冇…

以前我對住呢由唔同既男同學send黎既訊息,總會覺得好興奮,而且覺得自己好受歡迎…

係幾時呢?

由幾時開始我唔再期待收到呢啲訊息呢?

嗯…

我只係期待收到一個人既訊息、一個人既電話…

但係…

如果唔係性…如果唔係我有錢…

我同佢根本唔會有單獨相處既機會…

但我可以有冇乜野怨言…?

冇…

所有事都係自己咎由自取…

由我為左滿足自己既一己私慾而背叛自己既好姐妹向佢出手…

再到言語上狠狠咁傷害左佢內心…響佢內心造成既傷害…

我知道…

我自己已經冇資格再擁有佢。

就算我之後先發覺原來自己係幾咁鍾意佢都好…

我同佢之間剩低既…已經只係得返性…

不過…

即使係咁…

我都甘心情願留響你身邊…

小熙熙…

我真係好鍾意好鍾意好鍾意你…

哈哈。

呢個真係自己既報應。

響識到小熙熙之前,其實我心知肚明自己傷害過幾多男同學。

不過佢地都得到我既肉體…已經好著數。

我…一直係咁諗。

直至傷害到既,係小熙熙之後。

我應有此報。

上年聖誕節之後我已經同自己講要死心架喇,亦都開始返向其他男同學集郵。

不過…

我都係唔想比你知道。

即使你一早已經知道我係個點既人。

同其他人做既時候,我一合埋眼,腦海入面都只係有你。

只要可以繼續留響你身邊…

小熙熙…小熙熙…

我情不自禁咁將手指放響小妹妹洞口慢慢按摩…

反正我屋企長期都係自己一個…我好享受一絲不掛既感覺…甚至我好想比人睇到…

「啊!」我自己既手指塞左入小妹妹入面…

原來…原來已經濕到咁…

我望一望自己既乳頭…已經硬晒…

「唔…啊…」

小熙熙…小熙熙…

黎插我喇…

我一隻手忍唔住不斷搓弄自己既一雙美乳、另一隻手就為自己既小妹妹服務…

「嗯…熙熙…小熙熙…」

我想像緊小熙熙響個公園度從後面推我…

嗯…有好多人睇住我地兩個啊…

小熙熙…小熙熙…

我一路諗住小熙熙一路用手指自己抽插小妹妹…已經就黎忍唔住…

就黎高潮…

就黎高潮…

咔嚓。

咦…

開鐵閘聲?

嗯?

Daddy Mammy?

今日佢地咁早返既?

我有一刻衝動係響廳繼續自慰,比Daddy Mammy睇到咁淫蕩既自己…

不過…好彩我唔知點解仲有僅餘既一絲理智,即刻企起身跌跌撞撞咁衝入房…

*

「Kitty,我記得我講過,食完野要執拾好先。」我已經著返好衫,而Daddy坐響餐枱對面,充滿威嚴地道。

Mammy就坐響佢隔離。

討厭。

「係。」我低下頭道。

「聽日放榜喇喎。」出聲既係Daddy。

「係。」

「有冇信心?」

「有。」其實我當然唔係真係咁有信心,但為左留響香港、留響小熙熙身邊,我已經儘左全力。

「Kitty。」Daddy再次出聲:「有啲野應該要同妳講清楚。」

「唔?」

「其實無論妳聽日放榜既成績係點,我同Mammy已經決定左會送妳去英國讀書。」

「下?」

「妳Daddy係話,無論聽日妳既成績係點都好,我地已經決定送妳去英國讀書。」Mammy幫口:「妳都知英國既教育幾好,呢個決定係為妳好。我地已經幫妳辦理好晒手續,搵到間好好既學校。」

我發覺我雙眼望野已經因為眼淚而模糊。

「咁點解你地果陣話我只要升到原校就唔駛我去英國!?」我有啲情緒失控:「點解要講大話!」

「乖,聽話喇。」Mammy幫口:「我同Daddy都係為妳好。」

「為我好為我好,但你地有冇問過我想唔想!?」我唔想走,唔想離開香港啊!

「女,妳聽我講喇…」Mammy嘗試安慰我…

「唔聽呀!我唔走呀!」

啪!

Daddy一巴打左落我塊面上面。

我強忍住就快滴出黎既激水望住佢。

「衰女,我地供妳去英國讀書要駛幾多錢妳知唔知呀?」Daddy好惡咁同我講。

我咬住唇,一言不發咁行返入房,伏響張床上面,終於忍唔住放聲痛哭。

(待續)
邊個巴打做咗預言家 開口中kitty要走
突然有啲可憐呢個淫賤既kitty,但冷靜落黎諗一諗佢去到外國食過洋腸就唔會掛住葉熙威,就覺得佢得到佢想要肉體都係一件開心既事黎既
屌開口中
Kitty姐姐
都未必
個臭西婷走左真係

雖然我都鐘意佢夠淫
Kitty: I大夢碎
係喎,無左個4P主角
去英國搵埋betty囉
英國篇
可唔可以全都要
Push
有無Kitty英國外傳
睇吓佢到底有幾鍾意葉熙威囉 如果真係好鍾意佢嘅 去到外國都會掛住佢好耐
有個巴打估中有冇咁勁
冇咗kitty呢隻淫娃 熙熙會同扑嘢
冇咗kitty呢隻淫娃 熙熙會同邊個扑嘢
推一推
大預言家
要睇佢自己點諗喇,可唔可以將性同愛分開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞