買電視機 / 換電視機 集中討論區 (45)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
師兄 我想問吓你知唔知samsung 43吋外盒個頂 會唔會有膠紙封住? 我想確認至少唔係開封機

另外 我朋友想問 如果友和,avoutlet , avhome,compumark 要買嘅話 邊1-2間 可選擇?

仲有一間新昌影音家電 你有冇聽聞過?ok嗎?
不如開99台 VIUTV睇先
退錢好過la
av outlet都ok又係黃店
我就奧創數碼買,都係黃店,又有黃店聯盟
上面位巴打SO SAD...
牙澤D機會唔會有咁既情況
見到上面巴打咁樣
有d驚自己搞集運落黎
一陣有事真係投訴無門
各位小心真係小心
我同佢講希望退錢,而家等待回覆中
問咗其他舖頭 幾間多數都同我講99%係陳列品
話正常唔會有barcode
睇完上面搞D咁既野
電視都會用一段時間 除番開都唔係好貴 我都係去AVLIFE買全新算
啱啱搬屋但未有上網住,係咪最好有寬頻上網先買電視試netflix個啲?
呢間係咪深水埗黃金個邊個檔野
想買水貨Sony嘅X90j
但想自己換咗個遙控佢
有冇巴打知香港邊度有得買
定係淘寶嗰啲就得

Sony 官網唔多見
用得水貨Sony既話。。。 咁我索性比多筆錢買Apple TV 4K / Chromecast with Google TV

所以個remote有咩對你唔住
搵間有口碑既水貨鋪都ok
水貨平一半有多 玩兩年=行貨玩四年
唔係咁常換電視 唔會想買水貨
真係太樣衰
有咩途徑買到水貨x90j?
啱啱睇左

嘩屌
點都好, 我記得鴨記係有遙控買嘅, 可以去果頭問下
盛澤有
用電話開熱點Share畀佢都得
三叔機開箱,機身兩側係有兩條白色膠條,你呢部係咪三叔?
係三叔架 有間舖同我講過機身編號直頭超過咗一年
屌呀,間鋪要入黑名單啦
我都想問下新昌影音家電呢間o唔ok?
因為佢都係其中一間幫我解答係陳列既原因 個機身編號仲要超過咗一年原來
如果最後退到錢 睇下會唔會同佢買
見到佢係三星特約零售商
啱啱有間舖幫我查到部機應該陳列咗一年
三星有喺百老匯display過嘅紀錄
上面果位慘慘豬

平D既機原來係塵裂機

係咪行貨黎?
個個所謂安裝師傅有無影相拍片咁安裝?
行貨D師傅會狂影相拍片架, 因為家下D電視太薄好易係運輸過程爛左
我昨日裝左PANA 40吋個師傅帶埋GO PRO係頭頂開箱

果個背後印係5電1腦回收貼紙既印黎架,
買新電視會跟1個呢D貼紙,
過左1星期後可以貼落部新電視到
即係你部電視1000%最少係2手貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞