買電視機 / 換電視機 集中討論區 (45)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
見跌吉士有人講過佢
可以WHATSAPP同佢傾叫佢報價
https://www.facebook.com/groups/305608602938853/
如果用samsung 55Q70T,應該配Q60T soundbar定配Q70T soundbar?
可惜55Q70T 唔支援Q-SYMPHONY
好似有師兄話70T都開到Q-SYMPHONY
Sony KD-50X80J 同 KD-49X8500H 邊部會好D?
49X8500H
step巴知唔知阿澤啲Q80T咩情況?

我問佢野都唔理我
買電視送ps5咩
可以原價買
Details?
step 巴想問下sony 同samsung prefer 邊間廠多d
睇緊Q80T 同 X95/90H
好似要買xr果堆先得
係咪話Q80T打fifa有殘影問題?記得早排有見過咁嘅講法。。。
奧創買
好似仲有貨, 55"
開到,但喺無乜用,因為Q70T 電視喇叭得一對喺下面,同SoundBar 重疊
開咗Q-SYMPHONY,啲聲會唔會疊聲或者有回音?
Step巴請問OLED同VA畫質上分別大嗎?諗緊買55” or 65”, 我行舖頭見A8H畫質好靚,睇電影會好正,但屋企人都常開電視,咁係咪唔適合買OLED?
Step巴,買咗65吋Q95T,但係裝原裝掛牆架部電視會畀後面嘅電制同天線頂住。所以想轉用可活動嘅掛牆架,請問有咩款式推介,同邊度買及揾人裝最抵
唔會,其實都真係同步到,只係因為我soundBar 擺下面(我諗大部分巴打都係),咁Soundbar 嘅聲一定響過電視,所以你唔多覺有咩分別。
我諗Q80T 仲要65" 先會有feel, 因為有對響嘅喇叭喺上面兩角
OLED最靚,不過成日睇電視台就唔太合適
岩岩入手LG 48" OLED TV CX,期待
盛澤有掛牆架,佢可以上門安裝埋
兩間都好
你下午問佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞