買電視機 / 換電視機 集中討論區 (45)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
明白 我想問吓關於OLED,我知如果睇戲就會正好多,但對於我用途,viu 同睇波,有冇明顯分別嘅呢?
viu 未必有明顯分別
睇波完全冇分別
9500h, 扣晒所有野8300左右埋單
已經係最平了~
而家留意緊電源線同 hdmi線
49X9500H好似冇得換電源線
HDMI線就睇你要求
咁慳番淨係買ps5果條
hdmi 尋日avlife條友介紹me 買怪獸線ms3000 平100蚊比me
唔該哂 咁即係唔需要冒住oled 風險, 選番Sony
PS5用跟機果條已經足夠, 除非你用黎睇碟, 不過PS5作用有限, 始終唔係專門藍光機
尋日現場睇lg cx d黑色真係好靚,
但係驚燒印同sony 平2500 都係不了
最後買番sony
55X9500H啦~
ok 咁唔買了 用番跟機果條48gb算
咩價位??
$15000左右送$2000卷
Step 巴你好
我最後都訂左65X90J
因為我要插部機入AMP,想問我要唔要買怪獸線插AMP黎用EARC?
怪獸線幾錢?
65X90J超貴喎, 唔考慮65X9500H??
1米599 2米699 3米1500
算OK啦~
好似有,你去番nowe plan嗰度睇睇
即是咁我就買條2米怪獸線插AMP黎用EARC?
可以
我都知道平一萬蚊……但電視機真是依個時間打左柴
之後見柒陸網有人減到27990,問左海關話照買新貨後就照去馬
我有PS5條線,諗住插HDMI4 出120HZ
但插AMP機去HDMI3 條線諗緊是否用魔獸線
可以, 最好兩條魔獸線添
我睇下過唔過到海關,海關都好醒,佢都知道PS5有跟機送條線
應該買唔到兩條
65X9500H 而家扣埋COUPON 兩萬都唔駛,如果唔是因為PS5,我都會買佢
HDMI 2.1真係咁重要嗎? 不過為日後PS5 PRO鋪路都好既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞