買電視機 / 換電視機 集中討論區 (45)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
點解無得退?

你仲要叫豐澤個CS要今日幾點前覆你添呀
豐澤D CS最鐘意撚客話要跟進下先, 要幾多個工作天乜乜77
問佢名/CASE編號添呀

等得黎你過埋頭7屈你要拎去維修
好聲好氣無用既
要推L到佢無得再閃先做野
7日內係咪大條道理話退就退
就算lg堅持冇問題
你自己睇返張單
你部野咁樣點會無問題呀

唔退錢都要換第2個部機啦
再唔係換貨(換其他型號)
再換得翻a90j 可以換
大咗啲
佢邊有得堅持冇問題,個師傅上嚟過見到有閃,但佢唔知咩問題
你開內置youtube,佢冇得賴係外來因素,冇得賴片源問題(其他機睇冇閃),冇得賴人為問題
啱啱個師傅仔:公司師傅話正常情況 我即刻呆撚咗
佢上嚟睇果陣自己都睇到
叫佢出封佢話無問題既證明信先啦咁
LG
48cx?
換平唔知得唔得
x9500h 65" avlife 做緊咩優惠幾多錢
最多剩額食佢D coupon ok?
應該$9680,送800券
可以打電話去問價
嗰個我朋友嚟 佢話多謝師兄你 聽到老細同個客傾緊Q60T 幫佢禁住個老細 btw師兄你退左錢未
想問 Q60T 想掛牆 要擰左右
有冇介紹邊到買/包安裝?
盛澤有NB架,連安裝$580
更新返18000蚊電視
奉勸各位唔好買lg
我剩係拍片證明,豐澤都願意自己換一次機比我(跟lg無關)
反而lg堅持冇問題,仲話要拖幾日做report,拖完都過頭七
第一次感受到大鋪買嘢好處,細鋪真係未必有
幾感動吓
quantum TV d 片出名是中伏
咪鬼睇佢
仲諗緊買cx48 定95h 比你講一講都幾驚
買sony
雖然我呢個情況係好個別例子
我針對返個垃圾代理
死啦,原本諗住打針唔死買部lg 48 c1,搞到我而家唔敢買(唔通要我買番Sony 個部?,Sony 48 oled 2021好似冇新款)
唔使 咁啱聽到佢傾緊同一隻咪講聲
老闆好人就真 同佢傾計都學到唔少嘢
今日退咗錢 頭先去嗰度自取埋了
上uber 個陣 佢仲好好人幫我攞出去
聽到你朋友係咪想搵掛牆老闆係咪都係建議搵返三星原裝掛牆
所以我唔會再買LG, 我撚到佢仆街先肯換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞