買電視機 / 換電視機 集中討論區 (45)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
分別大

冇soundbar送
啱啱買左x9500h $9380
送800超市禮券
唔該
試緊機 睇黎要買條soundbar
前幾日9480,今日9380,真係低處未見低
Step 巴
想問下Q70T 好 定X9500H好
主要PS5 同youtube
X9500H秒殺
sor 應該係同x9000H 比
X9000H秒殺
問左avlife 49X8500H 冇哂貨,仲要之後都冇
暫時X9500H都仲有,係咪要開始清貨
唔知邊到仲有X8500H
av outlet?
屋企得一條天線入屋 請問有冇分線器嗰啲買?
姐係1in2out 但個in會唔會有得揀公母頭? 唔想換頭咁麻煩
仲好啦, 直上X9500H
Step 巴
電視牆 2米1
視距約2米5/6
55‘定65‘好’’

大約咩價位?
65"
Sony KD-49X9500H
$8880 呢個價邊間做到?係行貨價?

同埋想問 對比起$8000 8500H送sound bar 邊個好d 主要睇Netflix
細鋪AVOUTLET冇贈品$8880行貨
大鋪AVLIFE $9380送800超市卷行貨

X8500H冇SOUNDBAR送, 加上X8500H同X9500H冇得比
65X9000H大約$17680送$2000超市卷
65X9500H大約$21980送$2500超市卷
9500h 唔加soundbar d聲夠唔夠?
唔夠
有,公乸任你揀
Step巴又係我 知唔知Samsung q95t 係咪冇晒貨或者邊度仲有?
當然唔知啦, 我普通人黎架咋, 你可以打電話比AVLIFE問下~
Step巴
主要玩PS5, 55吋
阿澤買Q7AT性價比算唔算高?
或者有冇其他行貨/水貨抵玩D?
55Q7AT性價比算高, 5K買到55"中高階機, 又有HDMI 2.1
另外阿澤仲有一批55Q70R有貨, 不過係2019款, 冇HDMI 2.1同eARC, 不過畫面級數可以比美55Q80T, 都係$52XX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞