買電視機 / 換電視機 集中討論區 (45)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
下星期中
我買9480 送$800 超市coupon
本身想買X8500但無$800送
加多少少上X9500就算
正確決定

又要再送再裝浪費時間
今次除左個師傅自己拍片外, 你自己都要拍片開箱
LG真係狗黎完全無人品
師傅上嚟裝 check完聲畫上網果啲就想走
我話check下死點果啲 我想自己check埋佢留低睇就得
佢趕住走講到唔關佢事咁…
話有死點再call
佢哋啲師傅好搞笑,講話有問題換機果啲會比人屌咁
即係唔可以隨便就話有問題
個仆街自己都見到有問題,就係check唔到死點就報上去話冇問題
垃圾公司制度
有冇咩hdmi 線果d包埋

想請問 step bro 9500H 係唔係唔可以直接喺電視睇到nowe 英超架?我見搵唔到個app
我部X9000G前幾日先裝咗nowe
都係喺google play search nowe?
佢直情有句嘢彈出嚟寫住話無法使用
老細有講話 可以用三星 但因為我朋友要活動架 老細就介紹第隻比佢
係呀,你試下隔一個space,now e
幾錢?
啱啱電視新到(samsung q95t), 得兩個死點, 冇得換
行貨啊 電器保養唔係通常計發單日咩?如果改到裝機日又可以買定先喎

求救 突然唔知點解連唔到earc
想按Dolby atmos 兼容性 唔得
無啦啦只可以用wifi連
我已經reset左幾次都唔得
之前開節目源 佢會detect 到hdmi3係soundbar Q70t 而家冇左

想買部49-50寸既電視
有冇需要買到OLED呢?定係低一個級別既電視都好呢?
建議買咩牌子既電視
有冇人知av life sony 65x9000h 折實幾錢?
新帖留名
好彩無等新款,Sony 43吋 X80J X81J都係IPS panel
今日收貨,好鮮色好正

買埋條soundbar,人聲正常曬
55’’?
唔係斷哂貨咩
49”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞