Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (63),新手請睇#1-2

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
10號都應該有300呀

legion 7個keyboard 同喇叭我有個底會差
但今日拎到機都算係中上
對比733呢d喇叭同機械鍵盤頂級當然冇得比
Dell m15r5未出不過都幾肯定個散熱唔會夠legion7/733好
8000左右有無入門gaming 推薦??
睇咗頭post 有TUF A15 但又話有伏
師兄俾分咁高 咁都有中上

有冇試下放係個laptop stand 用下 包你接受唔到

佢個喇叭係靠張枱反射先出到正常聲

個keyboard 我個日去專門店俾店員撚個陣都試埋個leigon 5 pro 我覺得5 pro 個keyboard 仲好禁啲

當然你最後要試埋個mic 拆到痴線 仲極強回音

我覺得兩萬幾蚊部野 keyboard呢啲基本野差真係好唔平衡
300 係咩? BTW
我amazing 搵唔到美版🥲
300現金卷囉

不過美國官網先有個500usd discount
咁都買唔到嫁啦🥲
香港送耳機,我唔想要
都未出
冇啦 店員指撚住個日期 話我係空窗期買 所以咩都冇 谷尻氣
你要理解一下冇機完美
我可以好肯定同你講外星人把聲仲垃圾
好似係喎有幾日係
我買個陣sales叫我遲一日買多500現金卷
Ching 有玩過外星人?

Dell xps15 個 speaker keyboard 都係同apple 同級

想問係咪冇得同xps15 比?
你不如睇真啲推邊部A15,伏又係邊部先啦
唉 都係 真係冇完美既laptop

一切都係marketing

靚mon keyboard mic 就商用機

勁spec 就打機laptop

一定係有取捨
我冇諗咁多就屌左
Xps 15個新speaker係好左
但係asus獨4喇叭面前都係shit
可以打但效能唔好
好搞笑呀你地,強迫症!?

開頭唔明貼紙乜事
有, 大家齊齊 潮拜 M1啦!!!
M1都大把人屌
佢本身都係原型機嘅概念
而且apple更加識做生意 唔會比完美野你
Youtube已經吹到上左神枱
前無古人後無來者

不要問,只要信
M1是完美的,但M2M3M4更完美
咁又冇所謂嘅
如果Ifanboy唔吹噓下 laptop果邊更加唔生性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞