Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (63),新手請睇#1-2

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
sor

3500, 最平果隻
主要係我唔識i5 同 ryzen 5xxx應該點比較
買5515吧,Ryzen 5 performance 好多多
屌你3號先訂邊會咁快有期比你
等多幾日喇
你以為佢好多貨?
Legion7直頭唔比人落單
咪30版helios 300
我嗰時有expected to ship 同estimate to arrive 日子,但全部都過晒期。CS好似話廠未開始組裝前都可以取消。
我就早左2星期到
呢部係咪去唔到130W 做唔到接近滿血?
如果唔係 $106xx好似幾抵
就出h45喇
想問各位巴打,有無人會比額外錢買dell果隻3年 ProSupport上門到府服務?係咪姐係壞機有人上門收機?新手咩都唔識,希望各位巴打指教
Dell全部都係打電話報完上門整機
不過prosupport係包埋意外保同7x24電話支援
H45 係咩cpu??? 新系列???
Nitro 5 amd 版都有
inte 11 gen laptop cpu ( 8 core )
H45一樣有6 core
同一spec嘅Dell Inspiron 14 ,US官網同加拿大官網差左1000-2000蚊,一樣係水貨,係咪係加拿大運嚟好? 有冇ching試過?
係咪一樣有全球保?
會唔會禁運?
想問吓如果淨係做功課 用word PowerPoint 嗰啲,用iPad air 3 (本身有)加keyboard 夠唔夠做,定係都係買部MacBook Air好啲? (or 等m1x/m2?)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞