Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (63),新手請睇#1-2

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
見AMAZON 6 月先有貨 可能7月已經唔係香港
US 可以睇Zenbook 13 UX325 / 14 UX435

UX325: https://www.amazon.com/dp/B082L4GNRB

UX435: https://www.amazon.com/dp/B08KH3Z5WW

~$1000USD,買唔到4K OLED Zenbook Pro 15,得普通FHD IPS揀
想請問如果唔要ASUS TUF有無D 10K BUDGET 既其他機? 我通常玩R6, 小小3A(唔求畫質, 最低SETTING 都得 順就OK), 拎去外國用
感謝你問下佢鍾意邊部先
冇,a15新版未出
部垃圾dash都1279us
垃圾h35 4核+3060 85w
簡直就係電子垃圾
10300h?真係我個平字
10300h?真係得個平字
如果下一個LV 係咩機同埋幾錢, 我想快D買左佢 加多小小錢都OK
再上就rog g513
唔好意思, 想問amazon 係咪無呢部機?
想問大家點睇三星notebook?
ig 廣告彈左部galaxy book 360 13”好似好吸引
想試下2in1 win laptop
Spec啱自己用就可以買
性能就一般文書機水準
最強2in1 asus x13
呢個價有啲太貴
本身都只係諗住買envy x360 9999 嗰部,係見三星廣告先睇吓
而且有tb4
samsung呢部香港黎講算抵買
唔會好似其他牌子咁貴一大截
但無USB-A
睇地方
自己轉地方喇
日本Amazon 買好平
貴係你缺點
感謝!UX325 OLED望落性價比好唔錯可惜ryzen 5700u個版本斷曬貨唔係就perfect鳥
好奇想問下依家萬鬆既文書機用唔用到bluestack?
依家挖礦咁盛行好似買display不如買部notebook算...
同CS搞完一大輪先攞到機

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞