[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
神作黨:
- 你哋期望太高 你哋唔合乎預期先屌
- 巨人個世界咁大 結局收到已經好好
- 立場唔同 點解你哋一定要warriors死
- 艾倫只係普通人 故事係反映佢嘅掙扎
- 你哋冇理解創哥表達嘅主題
- 唔冇有代入感
原來係畀女神拒絕完
自己嬲鳩走左去瑪萊幾年自閉
唔係好明佢殺八成人係點. 即係佢計好死八成人之後會俾Mikasa斬定諗住死八成人之後停咗個地鳴?
第一頁貼左中譯仲問
點解你地下下淨係識叫人追post?
我冇咩興趣睇晒你成個FF流程
有重點就講, 冇重點一律當冇理據
樓主起碼#5有講佢點睇, 我一陣睇下佢點講
其他人叫我追post都冇用, 你地個個FF程度唔一樣
就算追post都唔會知你地邊part FF過度同結局踩親你邊度
淨係講女 c.c.條愛情線都贏過mikasa九條街 真係唔到依兩話都唔知艾倫有咁鐘意mikasa
我以前唔覺得魯魯修神結局
因為以一個人扭轉全世界嘅思維幾唔合理
睇完巨人即刻覺得魯魯修神作
有冇爛尾黨版本對比下?
(p43)
阿尼:能看到帕拉迪島了嗎?
阿尼:阿爾敏,真的會如你所想嗎?
破壞了牆壁…背叛了帕島…把艾爾迪亞人他們崇拜的艾倫給殺了,這樣的我們竟然要擔任聯合王國的和平大使嗎?
皮克:就算被當場毆倒我也毫不意外…
法爾科康尼:相信希斯特利亞吧,相信最先保護大家親屬和我媽媽的女王陛下。她一定會保護我們的。
阿尼:嬌弱的…我們嗎。
阿明:…不不,阿尼是格斗大師吧?
阿尼:………
阿明:但是看到這樣在一起的我們,大家都會好奇的。

都唔係咁差啫
屌你on9仔黎
全世界都係今集先知
人身攻擊冇問題, 但最好試下解釋囉
你淨係識叫人打返啲之前已經打過嘅內容,唔識自己碌返去睇?我哋都冇咩興趣打返啲之前已經打過嘅內容,世界為你而轉?
屌你老母你智障架?
話想知點解咁多人唔滿意
咁你咪睇之前comment
唔認同咪打番出黎講
你冇興趣追post睇其他人講咩
但我地有義務整合哂所有人d point 比你
唔係就係你地班友ff
雙重標準到
[/quote]我份人好講道理的
純粹想睇下因咩事咁多人講到袋底泥咁姐

暫時我覺得係因為大家都過度FF所以結果不似預期姐
想睇下係咪真係咁[/quote]
今日實好多花生食

1-138:
139:
神作撚話冇問題
你哋serve禾?得
禾serve你哋?不了
依幾個po有神作撚咩? 好似冇見過
你OK, 清楚講返#5
其他人得個屌字, 又唔講邊度搵到佢睇法, 點追post?
我其實又唔係有興趣到肯花成日慢慢了解你地個腦諗咩
如果係只想發洩既話可以無視我d問題當睇唔到
點解要嬲到人身攻擊但又講唔出咩理據?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞