[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
咁即係認左係艾撚要老母巨人食佢老母?
客觀啲睇返
佢應該只係令戴娜唔食高佬?
冇特登去點佢食老母?
不過嗰個情況點都死㗎啦老母
身體不由自主?

說好的自由呢?
結果魯魯修都好睇過呢套垃圾
巨人永遠得1-3季 望完海當左佢大結局
第四季當自己從來冇睇過
好彩冇飲到啲酒變傻鳩
根本創狗就係艾撚,當大家以為艾撚好有計,發動地鳴係有晒目的計劃個陣,就好似大家以為創狗寫結局編有晒完美解釋同伏筆收尾

點知創狗同艾撚一樣,係只係一路寫,無乜諗個完滿解釋就發動左地鳴(寫完結編),跟手on99咁死埋,各讀者(艾人)同成個作品(成個世界)都收左皮
魯魯修得罪你啲咩
點解要用佢黎同呢舊垃圾比
所以艾倫唔自由
結果只係令巨人完全消失,跟住喺無巨人既情況下去準備軍事力量,科技又唔夠島外勁
創狗你玩鳩我地咩
創狗知道點畫都會有人唔滿意
所以直接畫一個絕大部份人都唔滿意嘅結局
島內外仇恨都化解埋
啲仇恨去曬佢度
咁佢提嚟做乜春野,無乜關連喎,又多個伏筆
無忘初心
傷害讀者
撚到你地傻撚哂
牙創
格硬講123話個時可能知嘅……

人設=毒撚
真心好爛尾,咁不如一早封完城牆,望完海就大結局好過啦,提乜春對面海有人,講乜嘢馬萊,仇恨又解決唔到,冇左巨人之後啲戰爭又唔講下,咁即係想點,留底啲蘇周屎就死?
所以巨人入面個鳩個都有斯德哥爾摩症,始祖Ymir斯德哥爾摩症鍾意個又老又醜又仆街既王,104期又斯德哥爾摩症同班戰士咁fd,痴撚線
問佢: 我對你嚟講係咩
唔代表佢知自己鍾意三笠
而且吉克都有同佢提過但艾倫冇理佢
依個位好唔通 如果佢同呀明傾之前知
佢果然係睇完GOT有所領悟
放心
一定有續集

《逆襲的發光蜈蚣》
大家太高估艾倫,以為大個咗就會好有遠景目標
點知原來都係一樣咁智障
係可惜Falco再無對白
艾倫知道到死都冇閪屌就發脾氣 要全世界陪葬
唉我唔知…
佢根本唔知自己想點又同自己講tatake
咁其實係中意Mikasa但唔理我地都唔知佢其實個時諗緊咩

唉…我唔知啊… 得人格分裂先解釋到
但呢個位應該係因為冇答「我中意嘅人」所以佢先傻鳩去開地嗚,答咗我中意你就138完?

而家睇完139,我完全唔明138 Aaron Yogurt個個位係咩黎?Mikasa ff?
創哥本人其實只係代入咗艾撚
透過傷害讀者成為全世界嘅共同敵人 從而促進和平
創哥好偉大
全地球死咗8成人,帕島嘅人口仲多過外面而且外面大部分土地串草不生,冇一兩百年都復原唔到,加上世界各國士兵死晒咁滯,帕鳥根本已經領先世界一百年係世界霸權,就算艾撚唔殺埋淨底嘅島外人,帕島都有條件同實力侵略/殺埋其他人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞