[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
艾倫:我不要這樣啊! !米卡莎找個新男人甚麼的!我要她一輩子就愛我一個啊!即使我死了也是!至少十年…!能拖就拖吧!
阿明:啊這。

我同啊明都有同一個reaction
啊這。
你唔係某個艾on9仔,你有選擇嘅自由
其實之後咪又係要打仗
牙明淨係揼佢一拳真係算少
屌弱智到
到底創狗個腦諗緊啲乜嘢
想知鬼佬評價 應該跳緊樓
唔洗分太細
雙條都係傻鳩
佢想做個機會比米明去滅蟲
而米明的確滅到

一日有蟲 就一日會有人爭同利用巨人之力
去rule world by fear
艾倫唔想咁

而艾倫蠢在 蟲滅後個世界都會爭其他嘢
一定要整殘兵長嘅不如毒啞佢算,講咩都開口中…
之前又烏鴉口講中巨人由地升上黎,天降落黎

艾撚係人類希望?

笑撚死人咩
和平大使去到其他國家比人打死先
所以根本阻地鳴係on9

但艾撚開地鳴又係9嘅
又唔係滅世又唔係殺蟲
殺蟲真係純粹唔小心順手玩埋
滅世又淨係殺8成人,留兩成人又唔知做乜
俾着馬嬲、floch、團長知條柒頭噉撚樣
死唔眼閉
你想咁講完全冇問題 但佢堅強外表下要舖排其實佢都驚 唔知之後會點呢d細節

大佬你一開始咁撚肯定咁有決心隊友都殺

最後結局先黎講 其實我乜鳩都唔知 我都冇乜把握 咁咪柒囉
佢連蟲嘅存在都唔知
艾倫柒到想拎走三笠選擇愛唔愛自己嘅自由
而家條蟲同巨人之力有冇關都唔知
作者都冇講
除去大魔王呢Part
艾倫個Plan根本同阿明個Plan冇分別
仲要帶嚟嘅後果都一樣, 甚至更Worse
因為冇埋巨人之力
真係超級大傻仔
Mikasa到最尾可能仲以為自己係單戀,慘到
如果團長知佢咁弱智嘅話應該一早捉咗第二個去食佢
真唔明點解佢响路標到咁有決心攬主始祖
又sure 始祖會聽佢9 up
除非連呢啲位都係佢睇未來時睇得出係命運整定
如果係咁成本嘅個命題同主線
就由反抗命運爭取自由
變咗乜都係整定
所以係艾倫柒定諫山柒
當初就唔應該救個弱智老豆 梟信錯人啦
睇下呀明同唔同翻佢講
不過講咗三笠咪更move on唔到
冇決心
乜都唔知
但又擺隊友上枱
又殺咗8成人

佢仲低能過習維尼
原本我都譯咗,但冇諗過巴打咁快譯好
可能出個精華版?
睇完譯文我覺得係比齋睇圖好咗少少嘅,不過都唔係諫山創應有嘅風格囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞